The Mordis

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak sunulan The Mordis, çeşitli engellerin yer aldığı parkurlarda çıkış yolunu bulmak için ilerleyeceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

İlginç parkurların ve tehlikeli tuzakların yer aldığı bu oyunda amaç, birkaç farklı karakterleri yöneterek çeşitli engelleri aşmak ve bazı objeler kullanarak kendinize yeni yollar açmaktır. Demir direkler ve çeşitli araçlardan yardım alarak kendi yolunuzu belirleyebilir ve bir çıkış kapısı bulabilirsiniz. Farklı tasarımı ve konusu ile eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor.

Kaliteli grafikleri ve ilginç senaryoları ile dikkat çeken bu oyunun içerisinde toplam 4 komik karakter yer almaktadır. Çöl, buzullar, volkanik dağlar gibi çeşitli arka plan temaları bulunmaktadır. 28 farklı parkurdan oluşan engebeli ve tuzaklarla dolu bölümlerde yarışarak, akıllı hamleler yapmalı ve demir direkleri doğru yerlere koyarak yolunuzu açmalısınız.

Mobil oyunlar arasında bulmaca kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan The Mordis, stres atabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

The Mordis

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
240.1 MB DOSYA BOYUTU

Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.

İlginç karakterleri yönlendirerek zorlu parkurlarda ilerleyebileceğiniz ve kapalı yolları açmak için çeşitli düzenekler kurabileceğiniz The Mordis, mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan stres giderici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Enteresan senaryoları ve sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, demir direkler ve çeşitli objeleri kullanarak yaratıcı düzenekler oluşturmak ve geçilmesi zor bölgeleri aşarak yolunuza devam etmektir. Çeşitli malzemelerden yararlanarak kendi yolunuzu çizebilir ve engellerden kurtularak parkurları tamamlayabilirsiniz. İlginç konusu ve farklı tasarımı ile benzersiz bir deneyim sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde buzul, çöl ve yanardağ gibi farklı arka plan fonları yer almaktadır. Çeşitli tuzaklar ve engellerle donatılmış onlarca zorlu parkur bulunmaktadır. Birkaç farklı komik karakteri yönlendirerek parkurlarda ilerleyebilir ve demir blokları doğru bölgelere yerleştirerek yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan ücretsiz olarak indirebileceğiniz The Mordis, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve her geçen gün daha fazla insanın ilgisini çeken keyif verici bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • Charms of the Witch

    Gizli mücevherleri bulmaya çalışacağız.
  • The Deep: Coral Craft

    24 eşsiz bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Guess the Food, Multiple Choice Game

    Markaları eşleştirmeye çalışacağız.
  • Who Is The Killer? Episode I

    Kale’deki katili yakalamaya çalışacağız.
  • The Human Age

    Aynı resimleri eşleştirerek bulmacaları çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Tap the Blocks

    Farklı renklere sahip onlarca blok yığını arasından aynı olanlarını eşleştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Save the Puppies

    Labirentlerin arasında ilerleyerek yavru köpekleri kurtarmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.