The Powder Toy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce kimyasal gaz ve sıvıdan yararlanarak ilginç düzenekler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan The Powder Toy, etkili kimyasallarla ve gazlarla çeşitli hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak değişik ürünler elde edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen bu oyunda amaç, yüzlerce kimyasal bileşenden yararlanarak kendi tasarladığınız elementleri meydana getirerek seviye atlamaktır.

Karmaşık kablo bağlantıları ile ilginç düzenekler oluşturabilir ve kimyasalların tepkimeye girmesini sağlayarak dev patlamalara sebep olabilirsiniz. Elektronik aksam, sıvılar, gazlar, yapı malzemeleri ve daha onlarca farklı malzemeden yararlanarak kafanızda tasarladığınız mekanizmaları kurabilir ve seviye atlayarak yeni elementlerin kilidini açabilirsiniz.

Daha önce adını dahi duymadığınız yüzlerce yeni kimyasalla karşılaşabilir ve bu kimyasalları farklı tepkimelerde kullanabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan The Powder Toy, kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

 

Doğukan Çağlakpınar

The Powder Toy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce kimyasal gaz ve sıvıdan yararlanarak ilginç düzenekler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Birbirinden etkili yüzlerce kimyasalı farklı kombinasyonlarda birleştirerek ses getiren patlamalara imza atacağınız ve ilginç yapılar inşa ederek kendi tasarladığınız mekanizmaları kullanacağınız The Powder Toy, mobil platformda simülasyon oyunları arasından kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, çeşitli malzemelerden ve kimyasal ürünlerden yararlanarak hayal gücünüzün sınırlarını zorlamak ve farklı yapılar inşa ederek seviye atlamaktır. Siyah arka fon üzerinde basit grafiklerden tasarlanan çeşitli yapıları kullanarak tasarladığınız ilginç düzenekleri inşa edebilir ve seviye atladıkça yeni malzemelerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda hayal gücünüzü kullanarak tasarlayabileceğiniz 3 binden fazla kimyasal ve gaz yer almaktadır. Ayrıca yapıları inşa ederken yararlanabileceğiniz karmaşık kablo düzenekleri, çeşitli sıvılar, yapı malzemeleri ve daha onlarca yan ürün bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz The Powder Toy, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Fun

    Fantastik bir yolculuğa çıkacağız.
  • Toy Bomb

    Rengarenk küplerle eğlenceli eşleştirme bulmacaları yapacağınız eşsiz sürükleyici bir oyundur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Fit the Fat 3

    Parkurları tamamlamaya çalışacağız.
  • The cat's meow town

    Birbirinden sevimli onlarca kediyi besleyerek ihtiyaçlarını gidereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Toy & Toon 2020

    600’den fazla bölümü deneyimleyeceğiz.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.