The Rats

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan The Rats, farklı fare figürleri ile zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafiklerin ve ses efektlerinin yer aldığı bu oyunda amaç, fareleri yöneterek peynir toplamak ve bulmacada doğru yönlerde ilerleyerek hedefe ulaşmaktır. Klan kurarak daha fazla fare üyesine sahip olabilir ve yeni görevler üstlenebilirsiniz. Komşularınızın mutfaklarını yağmalayabilir ve bol miktarda peynir depolayabilirsiniz. Farklı konusu ve ilginç tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı fare karakteri ve yağmalayabileceğiniz çeşitli eşyalar yer almaktadır. Ayrıca birbirinden zorlu bölümler bulunmaktadır. Size verilen görevleri yerine getirerek seviye atlayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Dilerseniz online modda oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerinden oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve bir milyondan fazla oyuncu tarafında keyifle oynanan The Rats, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

The Rats

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Farelerin başrol de olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Yüz binlerce oyun sever tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sunulan The Rats, hem Android hem de İOS işlemcili cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan eğlenceli bir oyundur.

Farklı özelliklere sahip fare karakterleri ile çeşitli maceralar yaşabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, komşularınızın peynirlerini yağmalamak ve bulmacada doğru yönleri bulmaktır. Büyük bir fare ailesi kurabilir ve klan oluşturarak dünyanın farklı yerlerinden oyuncuları klanınıza davet edebilirsiniz. Dilerseniz sizde farklı klanlara katılabilirsiniz. Online özelliği sayesinde dünyanın çeşitli bölgelerindeki oyunculara karşı mücadele verebiliriniz.

Oyunda, yer altı dünyasından dışarı çıkan farelerin peynir için verdikleri mücadele konu alınmıştır. Oyun içerisinde birbirinden farklı görünüme sahip birçok fare figürü bulunmaktadır. Bu fareler aracılığıyla verilen görevleri yerine getirmeli ve farklı bölgelerde bulunan peynirleri toplayarak seviye atlamalısınız. Farklı bir deneyim kazanabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Simülasyon oyun kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden The Rats, her geçen gün daha fazla oyun severin ilgisini çekmeyi başaran kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fit the Fat 3

    Parkurları tamamlamaya çalışacağız.
  • The cat's meow town

    Birbirinden sevimli onlarca kediyi besleyerek ihtiyaçlarını gidereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Powder Toy

    Yüzlerce kimyasal gaz ve sıvıdan yararlanarak ilginç düzenekler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.