The Wonder Stone

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Kartlarla stratejik hamleler yapacağız.

Hem Android hem de İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanan The Wonder Stone mobil strateji oyunları arasında yer alan The Wonder Stone ile aksiyon dolu anlar yaşayacağız.

CookApps imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda oyuncular kartlarla savaşlara katılacaklar. Seçilen kartlar ile düşmanlara karşı stratejik hamleler yapacak ve ilerlemeye çalışacağız. Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağımız oyunda birbirinden farklı kahramanlar yer alacak.

 Oyun içerisinde yer alan tüm kartlarda farklı kahramanlar yer alacak. Bu kahramanlarında birbirlerine göre farklı özellikleri ve yetenekleri yer alacak. Oyuncular seçtikleri kahramanlar ile rakiplerine karşı mücadele edecek ve savaşları kazanmaya çalışacağız.

Rengarenk bir atmosfere sahip olan oyunda heyecan en üst seviyede karşımıza çıkacak. The Wonder Stone şuanda 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

The Wonder Stone

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
404.2 MB DOSYA BOYUTU

Kartlarla stratejik hamleler yapacağız.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen The Wonder Stone ile bizleri rekabet dolu bir atmosfer bekliyor olacak.

CookApps’in başarılı oyunları arasında yer alan ve 50 binden fazla oyuncu tarafından hem Android hem de İOS platformunda oynanan The Wonder Stone’da birbirinden farklı kahramanlarda yer alacak. Farklı sınıflar ile oyunculara sunulan kahramanlar arasında savaşçı, okçu gibi farklı  sınıflar yer alacak.

Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan yapımda oyuncular heyecan dolu anlara ek olarak benzersiz aksiyon deneyimi yaşayacaklar. Karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışacağımız mobil yapımda renkli bir atmosfer ve rekabetçi bir oynanış yer alacak.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stone Arena

    Eğlenceli efektler bizleri bekliyor.
  • Haunted Legends: The Stone Guest

    Esrarengiz mekanlarda sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pepi Wonder World

    Hikâyelerin içerisine giriş yapacağız.
  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Wish Stone - Nonogram

    Farklı hikayelere sahip yüzlerce bulmacanın yer aldığı eşsiz bir oyundur.
  • Building the China Wall 2

    Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Fate of the Pharaoh

    Mısır’da bir krallık kurabileceğiniz ve stratejik savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Rocket War: Clash in the Fog

    Farklı özelliklere sahip askerler ve ölümcül silahlardan yararlanarak düşmanlarınıza karşı üstünlük kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.