ti

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

ti, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Ti, General Adaptive firması tarafından yapılan oyunlardan bir diğeri. Bu oyunda en önemli şey hızlı düşünmek ve reflekslerinizin güçlü olması diyebilirim. Oyunda amacınız ise ekranda çıkan dairenin bir önceki ile aynı olup olmadığına karar vermek. Eğer aynıysa Yes tuşuna değilse No tuşuna basıyorsunuz ve hepsi bu kadar. Dairelerle ilgili tek değişen nokta ise renkleri. Fakat renkler birbirine çok yakın olabiliyor ve bu da sizi yanıltabiliyor. Aa serisinin devam oyunlarından eğlenceli bir oyun olan ti'yi denemenizi öneririm.

Elifcan Mehekli Çakmak

ti

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

ti, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Aa oyunun yapımcı firması olan General Adaptive tarafından geliştirilen ve iki harfli isimlere sahip olan oyunları biliyorsunuzdur. Ti de bunlardan bir tanesi. iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz ti de yine bir diğer beceri oyunu. Oyunda temel amacınız ekranda çıkan dairenin bir önceki ile aynı olup olmadığına karar vermek. Bunun için eğer aynıysa Yes değilse No tuşuna basıyorsunuz. Fakat bunun için çok hızlı davranmanız ve reflekslerinizin kuvvetli olması gerekiyor. Dairelerin aralarındaki fark ise renkleri fakat renkler birbirine yakın olduğu için zorlanabiliyorsunuz. Eğlenceli bir oyun olan ti'yi denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!