Tiiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Tiiny, ilginç özellikleriyle dikkat çeken bir video ve fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Tiiny, hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor. En temel anlatımıyla Tiiny, kullanıcılara çektikleri fotoğraf ve videoları arkadaşlarıyla paylaşma şansı veriyor.

Uygulamada birçok ilginç özellik mevcut. Bu özelliklerden en fazla öne çıkanı ise gönderilerin büyütülememesi. Yani "çirkin çıktım"korkusu yaşamaya gerek yok, kullanıcılar gönderileri sadece ufak bir boyutta görebilme şansına sahipler. Bu da uygulamayı farklı ve orijinal kılan özelliklerden bir tanesi.

Tiiny ile sınırsız sayıda paylaşım yapma şansına sahibiz. Ne zaman isterseniz ilginç bir fotoğraf veya video çekip gönderme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamanın arayüzü ban Instagram'ı anımsattı. Zaten kullanım olarak da hemen hemen benzer bir atmosfer sunuluyor. Eğer siz de ilginç anlarınızı diğer kullanıcılarla paylaşmak istiyorsanız Tiiny'yi kullanmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • HAGO

    Oyun oynayıp arkadaşlık kurabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya