Tilt Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Farklı desenlere ve renklere sahip onlarca toptan dilediğiniz seçerek hedefe doğru yol alacağınız eşsiz bir oyundur.

Bir platformda art arda dizilmiş kare tabakaların üstünden topu ilerleterek deliğe geçirmek için mücadele edeceğiniz Tilt Ball, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, topu kontrol ederek kare kutuların üstünde ilerletmek ve yere düşürmeden hedefe ulaştırmaktır. Oyun uzaktan bakınca basit gibi gözükebilir fakat topun kontrolünü sağlamak hiçte kolay değildir. Merdiven basamakları gibi dizilmiş bloklarda topu tutarak aşağı doğru indirmeli ve blokların üzerinde yer alan puanları toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Topladığınız puanlar sayesinde seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz keyif verici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor onlarca bölüm ve her bölümde farklı parkur bulunmaktadır. Renkli ve desenli sayısız toptan dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve topu delikten geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz Tilt Ball, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Tilt Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
148.2 MB DOSYA BOYUTU

Farklı desenlere ve renklere sahip onlarca toptan dilediğiniz seçerek hedefe doğru yol alacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken Tilt Ball, alt alta dizilmiş bloklar yardımıyla topu delikten geçirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, topun kontrolünü sağlayarak blokların üstünden atlatmak ve hedefe doğru yol almaktır. Oyun ilk bakışta basit gibi durabilir fakat topu kontrol etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Bu nedenle topu kare bloklarda ilerletirken yere düşürmemeye özen göstermeli ve puan toplayarak topu delikten geçirmelisiniz. Topladığınız puanlar sayesinde birçok yeni top modeli satın alabilirsiniz. Ayrıca farklı bölümlerin kilidini açabilir ve heyecana kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Oyun içerisinde aşılması güç onlarca parkur yer almaktadır. Ayrıca parkurlarda yarışırken kullanacağınız sayısız top modeli bulunmaktadır. Dilediğiniz topu seçerek oyuna başlayabilir ve hedefe ulaşarak seviye atlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan Tilt Ball ile sizde keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basket & Ball

    Basket topuyla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Bricks Ball Crusher

    Rengarenk tuğlaları kırmak için seri top atışları yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Speed Ball

    Rengarenk blokların üzerinde hızla ilerleyen topu kontrol etmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Super Addicting Switch Ball

    Belirtilen hedefleri toplamaya çalışacağız.
  • Ball hit

    Top atarak renkli blokları kırabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Ball Brawl

    Kuralsız bir futbol oyunu oynayacağız.