Tindog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Tindog, köpeğinize arkadaş bulmak için kullanabileceğiniz, köpek sahipleriyle sohbet edebileceğiniz bir Android uygulaması.

Tindog, köpek ve köpek sahipleri için hazırlanmış ender sosyal ağ uygulamaları arasında ve Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Telefon ve tabletimizde kullanabildiğimiz uygulama ile yalnız köpeğinize çok kısa bir sürede zahmetsizce arkadaş bulabiliyorsunuz.

Tindog, adından da anlayacağınız üzere popüler arkadaşlık uygulaması Tinder üzerine kurulmuş ve hem arayüz hem de kullanılabilirlik olarak oldukça benziyor; hatta aynısı diyebiliriz. Farklı olarak tahmin edeceğiniz üzere köpek sahipleriyle etkileşime geçebiliyorsunuz.

Köpeğinizle iyi arkadaşlık kurabileceğinize inandığınız köpeğin sahibi ile anlık olarak sohbet etme, fotoğraf paylaşma şansı sunan uygulamanın kullanımı Tinder’dan farklılık göstermiyor. Köpeğinize en uygun arkadaşların listelenmesi için kritelerinizi belirliyorsunuz. Sonrasında kriterlerinize en uygun seçenekler karşınıza geliyor. Kaydırma hareketiyle beğendiğinizi veya beğenmediğinizi belirtiyorsunuz. Karşılıklı beğenme durumu olursa ve köpekleri buluşturmak için ilk önemli adımı atmış oluyorsunuz.

Ülkemizde henüz keşfedilmediğinden veya Türkçe dil desteği olmadığındna geri planda kalsa da yurt dışında köpek severler arasında oldukça yaygın kullanılan bir sosyal ağ uygulaması olan Tindog, köpeğinizi mutlu etmek için kullanabileceğiniz harika bir sosyal ağ, arkadaşlık uygulaması.

Erkan Calp

Tindog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Tindog, yalnız köpeğiniz için arkadaş bulabileceğiniz tek sosyal ağ uygulaması ve tamamen ücretsiz.

Tindog, köpek sahipleriyle sohbet ederek köpeğiniz için arkadaş bulabileceğiniz en ideal iOS uygulaması diyebilirim. iPhone ve iPad’inizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz arkadaşlık uygulaması sayesinde yalnızlıktan sıkılan köpeğinizin daha mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Köpekler ve köpek sahipleri için hazırlanmış tek sosyal ağ uygulaması olan Tindog, tahmin edeceğiniz üzere dünya genelinde oldukça yayfın kullanılan -olaylı- arkadaşlık uygulaması Tinder’a arayüz ve kullanım yönünden son derece benziyor.

İster evcil ister sokaktan aldığınız köpeğinize arkadaş bulabileceğiniz en iyi sosyal uygulaması olduğunu düşündüğüm Tindog’u ücretsiz hesabınızı oluşturarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Hesap oluştururken köpeğinizin adının haricinde yaşı ve cinsiyetini yazabiliyorsunuz ki burada vereceğiniz detaylara göre adaylar listelendiğinden es geçmemenizi, doğru girmenizi öneririm. Hesap oluşturma kısmını geride bıraktıktan sonra köpeğinize en uygun adaylar ekranınıza gelmeye başlıyor. Adaylar arasında beğendiklerinizi sağ kaydırma, uygun görmediklerinizi sol kaydırma hareketini uygulayarak belirtmiş oluyorsunuz. Beğenmiş olduğunuz köpeğin sahibi de sizin köpeğinizi beğendiğinde sohbet ortamı başlıyor.

17 yaş üzeri kullanıcılara açık olan Tindog, yurt dışında kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Türkçe dil desteğinin de gelmesiyle ülkemizde de kullanıcı sayısını artıracaktır diye düşünüyorum. Düşünsenize; Köpeğiniz için en uygun arkadaş mobil cihazınızla tek dokunuş ötenizde…

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.