TINQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

TINQ, film ve dizi tavsiyelerinde bulunan sosyal ağ uygulaması.

TINQ, sinemaya gitmek yerine internetten film ve dizi izlemeyi seven biriyseniz Android cihazınızda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama. Farklı kategorilerde filmleri puanladıktan sonra sizinle aynı zevklere sahip kişilerin beğenilerini analiz ederek film ve dizi tavsiyelerinde bulunan uygulama tamamen ücretsiz.

Film ve dizi izlemeyi seven kişileri bir araya getiren sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkan TINQ, beğenilerinizi dikkate alarak benzer beğenilere sahip olduğunuz kişileri buluyor ve bu kişilerin izledikleri film ve dizilere göre size önerilerde bulunuyor. Öneri ekranı da oldukça güzel tasarlanmış. Film hakkında bilgiden fragmanına, yorumlardan puanlamalara her şey listeleniyor. Dilerseniz kullanıcılarla anlık mesajlaşabiliyorsunuz.

Kişisel izleme listesi oluşturma imkanı da tanıyan TINQ, izleyecek film ve dizi bulunamadığında eski filmler yerine daha kaliteli tavsiyeler almak adına harika bir uygulama.

Erkan Calp

TINQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

TINQ, film ve dizi önerisinde bulunan sosyal ağ uygulaması.

TINQ, sıklıkla film ve dizi izleyenlere yönelik hazırlanmış sosyal ağ uygulaması. Film puanlaması yaptıktan sonra sizinle aynı filmi izleyen kişilerin beğenileri doğrultusunda önerilerde bulunan uygulama tamamıyla ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu.

Film ve dizi tutkunlarını bir araya getiren uygulama izleyecek film bulamayanlara yardımcı oluyor. Giriş yaptığınızda ilk olarak birçok kategoride filmler karşınıza çıkarılıyor ve filmleri puanlamanız isteniyor. Puanlamanıza göre sizinle benzer beğenilere sahip kişiler bulunuyor. Bu kişilerin tercihleri dikkate alınarak tavsiyeler sunuluyor. Dilerseniz bu kişilerle sohbet edebiliyorsunuz.

Uygulamada ana akışınız film görsellerinden, yorumlardan oluşuyor. Dilerseniz puanlama yapabiliyor, yorum gönderebiliyorsunuz. Film ve dizi önerileri ise Ne İzlemeyelim? altında yer alıyor. Burada TINQ’nun ve IMDB’nin puanlamasını görebiliyorsunuz. Bu noktada kendinize bir izleme listesi oluşturabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.