Tinybeans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Tinybeans uygulamasını kullanarak bebeğinizin gelişimi süresince özel anlarını albümünüze kaydedebilirsiniz.

Tinybeans uygulaması ile Android cihazlarınızdan ailenizle birlikte özel bir fotoğraf albümü oluşturabilirsiniz.

Ailenizin fotoğraflarından oluşan bir albüm hazırlamanızı sağlayan Tinybeans uygulamasında, yeni doğan bebeklerinizin gelişimini takip edebilmeniz de mümkün. Doğumdan sonra belirli periyotlarda fotoğrafını çekerek üzerine birçok sevimli çıkartmalar, filtreler ve metinler ekleyebileceğiniz uygulamada, çocuğunuzun gelişimini kolayca takip edebilirsiniz.

Diğer aile üyelerinizle birlikte güncel olarak fotoğraflar paylaşabileceğiniz ve ilerleyen zamanlarda inceleyerek anılarınızı tazeleyebileceğiniz Tinybeans uygulamasında, bebeğinizin bir yıl önce aynı tarihte nasıl göründüğünü de tek dokunuşla görebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınızın silinme ihtimaline karşı bulutta güvenle yedekleme yapan Tinybeans uygulamasının en iyi özelliklerinden biri de, fotoğraflarınızdan oluşan kitaplar ve benzer baskıları uygulama üzerinden sipariş edebiliyor olmanız diyebilirim. Eğer siz de ailenizle birlikte bir albüm oluşturmak ve çocuklarınızın gelişimini takip etmek istiyorsanız Tinybeans uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Sevimli çıkartmalar, filtreler ve metinler
  • Kilometre taşları
  • Zaman tüneli
  • Fotoğraf baskısı vb. siparişler verebilme
  • Fotoğraf albümü oluşturma
Volkan Yılmaz

Tinybeans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Tinybeans uygulamasıyla çocuklarınızın fotoğraflarını çekerek gelişimlerini kaydedebilir ve albümünüzü oluşturabilirsiniz.

Tinybeans uygulamasını kullanarak ailenizin ve çocuklarınızın fotoğraflarını iOS cihazlarınıza albüm olarak kaydedebilirsiniz.

İlk defa çocuk sahibi olacak ebeveynlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğüm Tinybeans uygulaması, ailenizle birlikte fotoğraf albümü oluşturabilmenizi sağlıyor. Çocuklarınızın doğumundan itibaren çekeceğiniz fotoğraflar ile kilometre taşlarını kaydedebileceğiniz uygulamada fotoğraf, video ve notlar ekleyebiliyorsunuz.

Fotoğraflarınız için birbirinden sevimli çıkartmalar, metinler ve filtreler de sunan uygulamada, fotoğraflarınıza renk katabilmeniz de mümkün. Bebeğinizin bir yıl önce aynı tarihte nasıl göründüğünü de inceleyebilmenize olanak sağlayan Tinybeans uygulamasında, bebek günlüğünde her anı tarihe göre görüntüleyebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınızı bulutta güvenli bir şekilde yedekleyen Tinybeans uygulamasında fotoğraflarınız için baskı ve kitap siparişi de verebiliyorsunuz. Eğer siz de kendi ailenizin fotoğraf albümünü oluşturmak istiyorsanız, Tinybeans uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gallery Vault

    Gallery Vault ile tüm özel dosyalarınızı gizleyerek başkalarının görmesini engelleyebilirsiniz.
  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Lifecake

    Lifecake ile çocuklarınızın fotoğraflarını arşivleyerek hoş bir hatıra olarak saklayabilirsiniz.
  • PhotoMap

    Çektiğiniz fotoğrafları harita üzerinde görmek istiyorsanız PhotoMap uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Photomyne

    Photomyne uygulamasıyla fotoğraflarınızı tarayarak dijital ortama aktarabilir ve paylaşabilirsiniz.
  • Togethera

    Togethera, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ve kendi aile fotoğraf albümlerinizi oluşturabileceğiniz bir uygulamadır.
  • GetPicture

    GetPicture uygulaması, telefon numarasından fotoğraf bulmayı mümkün hale getiriyor.