Topface

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
7,095 TOPLAM İNDİRME

Topface uygulaması ile dünyanın her yerinden farklı kişilerle tanışabilir ve iletişim kurabilirsiniz.

Topface yeni insanlarla iletişim kurmaktan ve onlarla farklı konular üzerine sohbetler yapmaktan hoşlananlara hitap eden bir uygulama. Milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Topface ile kendi beğenilerinize uygun insanlarla tanışabileceğiniz bir platform sunuyor. Aralarından mutlaka bir tanesi sizinle aynı kafa yapısına sahip!

Uygulamayı kullanabilmek için elbette kendinize ait bir profil oluşturmanız gerekiyor. Profilinizi kişisel özellikleriniz ve fotoğraflarınız ile zenginleştirebilir ve bu sayede başkaları tarafından bulunmanızı kolaylaştırabilirsiniz. Aynı şekilde siz de diğer kullanıcıların profillerinizi ziyaret ederek hoşunuza giden kişiler ile iletişim kurabilirsiniz.

Topface’in en önemli özelliklerinden bir tanesi de kullanıcılara istedikleri kişiyi kara listeye alma şansı sunması. Eğer birisi sizi rahatsız ediyorsa onu kara listenize alıp bir daha sizinle iletişim kurmasını engelleyebilirsiniz. Bu sayede güvenliğiniz tehlikeye atılmıyor, keyfiniz de kaçmıyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Topface yepyeni insanlarla tanışmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Topface

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,616 TOPLAM İNDİRME
22.1 MB DOSYA BOYUTU

Topface beğenilerinize göre yeni insanlarla tanışabileceğiniz sade ve şık bir sosyal medya uygulamasıdır.

Yeni insanlarla tanışmayı seven kişilere hitap eden bir uygulama olarak öne çıkan Topface’i hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan Topface sayesinde ilginç insanlar tanıyabilir ve birlikte keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamanın en iyi özelliklerinden bir tanesi de kullanıcıların beğenilerine ve hobilerine uygun kişiler bulması. Sizinle benzer kişilik özelliklerine sahip insanları keşfettikçe uygulamadan aldığınız keyif de aynı ölçüde artacaktır. Uygulamanın an itibariyle 70 milyon kişi tarafından kullanıldığı iddia ediliyor. Bu bana kalırsa hiç de azımsanacak bir rakam değil.

Topface’te iletişim kurmak istemediğiniz kişileri kara listeye alıp onları engelleyebilirsiniz. Bu sayede sizleri rahatsız edenlerle iletişimi tamamen kesebilirsiniz. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de Topface’in eleştiri alabileceği ve kullanıcıları uzaklaştırabilecek bir fiyatlandırma politikası mevcut. Topface’i kullanabilmek için aylık 9,99 dolar, üç aylık 26,99 dolar, altı aylık 49,99 dolar ve yıllık 89,99 dolar ödeme yapmak gerekiyor. Bu rakamları bir arkadaşlık uygulamasına harcamak istiyorsanız Topface seçenekleriniz arasında ilk sırada yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.