Toprak Delici

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Yerin derinliklerine inerek değerli madenler çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Toprak Delici, maden kazıları yaparak yerin derinliklerine inebileceğiniz sıra dışı bir madencilik oyunudur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yer altına madenler kazmak ve çeşitli mücevherler çıkartmaktır. Oyun içerisinde yeri delmek için kullanabileceğiniz dev makineler ve maden işçileri yer almaktadır. Yer altından değerli taşları çıkarabilmek için mümkün olduğu kadar derin kazılar yapmalısınız. Bu sayede çeşitli maden ürünlerine ulaşabilir ve zengin olabilirsiniz.

Çalışmalar sonucu ele edebileceğiniz uranyum, nikel, bakır, altın, demir, gümüş, kömür, elmas ve daha birçok farklı maden yer almaktadır. Bu madenlere ulaşabilmek için yerin onlarca kat altına inmelisiniz. Bunun için yer delici makinenizi sürekli yükseltmeli ve geliştirmelisiniz. Aksi halde fazla derin kazılar yapamaz ve madenlere ulaşamazsınız.

İnternet bağlantısına gerek duymadan dilediğiniz yerden oynayabileceğiniz Toprak Delici, Android ve İOS işletim sistemini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Toprak Delici

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
232.6 MB DOSYA BOYUTU

Yerin derinliklerine inerek değerli madenler çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla indirebileceğiniz Toprak Delici, madenler kazarak değerli taşlara ulaşabileceğiniz ücretsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan ve etkileyici grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, çeşitli makineler kullanarak yerin derinliklerine inmek ve birbirinden değerli onlarca farklı madene sahip olmaktır. Derin kazılar yaparak yer altından çeşitli madenler çıkartabilir ve bu sayede seviye atlayabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni makineler ve çeşitli aletlerin kilidini açabilirsiniz.

Türkçe dil seçeneği sayesinde hiçbir sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz bu oyun ile eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor. Yer altına inerek altın, bakır, gümüş, demir, uranyum, bor, nikel, kömür, elmas ve birbirinden kıymetli daha onlarca farklı madene ulaşabilirsiniz. Böylece para kazanabilir ve makinelerinizi yükselterek daha derin kazılar yapabilirsiniz.

500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sunulan Toprak Delici, her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rally Runner

    Toprak yollarda yarışacağız.
  • Doodle Alchemy

    Hava ve toprak gibi temel elementlerden çeşitli eşleştirmeler yaparak yeni ürünler oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.