Total Soccer: Road to Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Total Soccer: Road to Glory, eşsiz grafikleri ile bizlere heyecanlı dakikalar sunuyor. 

Oyun içerisinde kendi taktiklerimizi yapabilecek ve birbirinden farklı liglere katılabileceğiz. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan yapımda bizleri kusursuz derece de bir grafik kalitesi bekliyor. Oyun içerisinde takımımıza antrenmanlar yaptırabilecek ve gelişmelerini sağlayabileceğiz. Oyunda kendi stadyumumuzu inşa edebilecek ve seyirci sayısını arttırabileceğiz. 

Gerçek futbolcuların yer aldığı oyunda, gerçek puan sistemi ve gerçek forma renkleri yer almaktadır. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan yapımda gerçek bir spor deneyimi yaşayacak ve eğlenceli dakikalar geçireceğiz. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü oyunda, tam bir futbol deneyimi yaşayacak ve takımımızla kupalar kaldırabileceğiz. 15 farklı ligin yer aldığı oyunda taktiksel kartları toplayarak oyuncularımıza farklı yetenekler kazandırabileceğiz.
Dünyanın en iyi futbolcularının yer aldığı yapımda,  oyuncuların seviyesini arttırabilecek ve daha güçlü hale getirebileceğiz. Oyun içerisinde dilediğimiz oyuncuyu alabilecek dilediğimiz oyuncuyu da satabileceğiz. Kupalar kazandıkça sermayeler kazanacak ve daha gelişmiş stadyumlar inşa edebileceğiz.
 

Doğukan Çağlakpınar

Total Soccer: Road to Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Akıllı cihazınızda gerçek bir futbol oyunu oynayabilirsiniz.

İOS oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Total Soccer: Road to Glory ile gerçek bir futbol dünyası bizleri bekliyor. 

Futbol severlerin şu günlerde deli gibi oynadığı Total Soccer: Road to Glory ile 15 farklı ligde boy gösterecek ve şampiyon olabilmek için mücadele edeceğiz. Gerçek futbolcuların ve gerçek spor kurallarının yer aldığı yapımda, kendi stadyumumuzu inşa edebilecek ve daha fazla taraftar çekebileceğiz.

Dünyanın en iyi futbolcularının yer aldığı oyunda transferler yapabilecek ve kadromuzu güçlendirebileceğiz. Taktiksel olarak dilediğimiz gibi takımımıza yön verebilecek ve karşı takımın taktiğine göre antrenmanlar yapabileceğiz. Sürükleyici yapısı ile mobil oyuncular için adeta tutkuya dönüşen yapım, tam 2400 gerçek oyuncuyu bünyesinde bulunduruyor. Liglerde ilerledikçe paralar kazanacak ve kadromuzu güçlendirme konusunda bu paraları kullanabileceğiz.

Kusursuz grafiklere sahip olan Total Soccer: Road to Glory, oyunculara şampiyonluk yolunda birbirinden farklı maçlar sunarak rekabet dolu bir fikstür de mücadele etme fırsatı veriyor. Yeteneklerine güvenen spor severler oyun içerisinde taktiklerini sınayabilir ve sonuçlarını görebilirler.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Soccer Heroes 2019

    Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.
  • Soccer Battle Royale

    Onlarca futbolcu ve kalenin yer aldığı dev bir sahada gol atmak için savaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Soccer Star 2020 Top Leagues

    Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Holy Shoot - Soccer Battle

    Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Big Head Soccer

    Koca kafalı futbolcularla eğlenceli maçlar yapacağınız sıra dışı bir futbol oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.