Toy Story Drop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Sevilen Toy Story (Oyuncak Hikayesi) karakterleri bir arada

Toy Story Drop!, ünlü animasyon filmi Oyuncak Hikayesi severler için hazırlanmış eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunu. Disney Pixar’ın Toy Story animasyon filmindeki tüm karakterlerin yer aldığı Android oyununda renkli objeleri eşleştirerek ilerliyorsunuz. Karakterlerin yanı sıra mekanların da filmden aktarıldığı oyun, animasyonlarla güçlendirilmiş rengarenk, yüksek kalitede grafikler sunuyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Oyuncakların gizli yaşamını anlatan popüler macera-komedi animasyon filmi Toy Story Türkçe adıyla Oyuncak Hikayesi’nin izleyicileri için geliştirilen mobil oyunlardan biri Toy Story Drop!. Woody, Buzz, Bo Peep, Jessie, Rex, Hamm, Slinky Dog, Bullseye, the Aliens, Sarge, Lenny, kısaca Toy Story filminde oynayan tüm karakterlerle maceraya atılıyorsunuz. Andy’nin odası, Pizza gezegeni ve diğer Toy Story filminin sevilen yerlerini keşfediyorsunuz. Aynı renkte objeleri eşleştirerek bölüm hedefine ulaşmaya, oyuncakları kurtarmaya, engelleri atlatmaya çalışıyorsunuz. Geçmekte zorlandığınız bölümlerde yardımınıza koşacak çok sayıda güçlendirici de var. Karakterlerin aksesuarları ve daha fazlasını içeren bonus bölümlerin kilidini açmayı da unutmayın!

Toy Story Drop! Özellikleri

  • Woody, Buzz ve arkadaşlarıyla oynayın!
  • Andy’nin odası, Pizza evreni ve diğer yerlerde maceraya katılın.
  • Üçlü eşleştirme bulmaca ile sonsuz eğlence
  • Oyun setlerini toplayarak bonusların kilidini açın.

 

Erkan Calp

Toy Story Drop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
165.5 MB DOSYA BOYUTU

Sevilen Toy Story (Oyuncak Hikayesi) karakterleri bu oyunda

Toy Story Drop!, Oyuncak Hikayesi film karakterlerinin yer aldığı üçlü eşleştirme bulmaca macera oyunu. Woddy, Buzz ve arkadaşlarıyla yüzlerce heyecan verici bulmacaları çözüyorsunuz. Eğlenceli ve ücretsiz eşleştirme oyununda Andy’nin odası, Pizza gezegeni ve diğer ikonik yerlerde oyuncakları kurtarıyor, engelleri aşıyor, bölüm hedefine ulaşmak için türlü aksiyonlara giriyorsunuz.

Disney Pixar’ın sevilen animasyon filmi Toy Story (Oyuncak Hikayesi) mobil oyun olarak karşımızda. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan eşleştirme oyununda Woody, Buzz, Bo Peep, Jessie, Rex, Hamm, Slinky Dog, Lenny ve diğer sevilen karakterlerle birlikte uzun bir maceraya atılıyorsunuz. En az üç ve daha fazla aynı renkte objeyi yan yana getirerek her bölümde değişen hedefe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Her eşleştirme oyununda olduğu gibi kombolar yaparak karakterlerin özel güçlerini açığa çıkarıyorsunuz. Oyun setlerini toplayarak bonus içeriklerin kilidini açıyorsunuz.

Toy Story Drop! Özellikleri

  • Woody, Buzz ve arkadaşlarıyla maceraya atılın.
  • Oyuncak Hikayesi’nin ikonik yerlerini keşfedin.
  • Bonusların kilidini açmak için oyun setlerini toplayın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • We Bare Bears: Match3 Repairs

    Kafadar Ayılarla görevlere katılın.
  • Project Makeover

    Project Makeover Android oyununda makyaj yapma, saç kesme, elbise giydirme ve daha birçok iş üstleniyorsunuz.