TP-LINK Kasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

TP-LINK Kasa uygulaması ile TP-LINK akıllı priz, IP kamera, ampul, menzil genişletici ürünlerini Android telefondan yönetebilirsiniz.

TP-LINK Kasa, TP-LINK akıllı ev ürünlerini Android telefonunuzdan kontrol etmenizi sağlayan yardımcı uygulama. Akıllı priz, IP kamera, ampul, menzil genişletici gibi “akıllı” sınıfında olan tüm TP-LINK ürünleriniz için uzaktan yönetim uygulaması.

TP-LINK akıllı ev ürünlerini kullanan kişilerin telefonlarında kesinlikle bulunması gereken uygulama TP-LINK Kasa. Akıllı prizden ampule sahip olduğunuz ürünleri dilediğiniz yerden açıp kapatma, zaman ayarlaması yapma, enerji tüketimlerini takip etme ve daha pek çok işlemi telefonunuzdan kolaylıkla yapma şansına sahipsiniz.

Yoldayken evdeki veya ofisteki cihazları mobilden harekete geçirebilme artık mümkün. Gerek güvenlik (tatildeyken akıllı prize bağlı abajuru akşam vaktinde açıp evdeymiş izlenimi uyandırma gibi) gerekse de vakit ve tüketim tasarrufu sağlamak için tercih edilen TP-LINK akıllı ev ürünlerini mobilden kontrol etmek için Kasa uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Uygulamanın tek eksi yanı Türkçe dil desteğinin olmaması.

Erkan Calp

TP-LINK Kasa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

TP-LINK Kasa, TP-LINK akıllı priz, menzil genişletici, ampul, IP kamera ve diğer ürünleri için uzaktan yönetim uygulaması.

TP-LINK Kasa uygulaması, bağlı TP-LINK akıllı ev cihazlarınızı uzaktan kontrol etme, yapılandırma, takip etme kolaylığı sunuyor. TP-LINK akıllı priz, IP kamera, menzil genişletici ve diğer ürünleri kullanıyorsanız yardımcı uygulaması iPhone’unuzda yüklü olmalı.

Uygun fiyatlı ve de kaliteli akıllı ev ürünleriyle karşımıza çıkan TP-LINK’in Kasa uygulamasıyla her yerden her zaman cihazlarınızın yönetimini sağlayabiliyorsunuz. Açıp kapatma, çalışma süresi ve tükettiği enerjiyi görme, belli zaman dilimlerinde çalışması için programlama dahil pek çok işi sadece telefonunuzla yapabiliyorsunuz. Dilediğiniz kadar TP-LINK akıllı ev ürünü ekleme şansına sahipsiniz.

Zaman tasarrufu, güvenlik, konfor dahil hayatımıza önemli katkı sağlayan akıllı ev ürünlerini tercih ediyorsanız TP-LINK’in bu sınıfa giren tüm ürünlerine tek bir noktadan erişim sağlama ve yönetme kolaylığı sunan Kasa uygulamasını denemelisiniz. Uygulamanın şu an için Türkçe dil desteğine sahip olmadığını unutmadan belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TP-Link Tether

    TP-Link Tether uygulaması ile TP-Link marka router ve kablosuz modemlerini yönetebilirsiniz.
  • realme Link

    realme Link Android İndir: Realme Band akıllı bileklik eşleme, güncelleme ve ayarlama için gerekli yardımcı uygulama
  • Open Link With

    Open Link With, linklere tıkladığınızda pat diye tarayıcı üzerinde açılmasını engelleyen hem yararlı hem de ücretsiz bir Android link açma uygulaması.
  • Kasa Smart

    Akıllı ev cihazlarınızı Kasa Smart uygulamasıyla kontrol edebilirsiniz.
  • AMD Link

    AMD Link ile oyun videosu kaydedebilir ve videoları yayınlayabilir, bilgisayarınızın oyun performansını ölçebilirsiniz
  • Share Link

    Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı başka cihazlara gönderebilir ya da dosya alabilirsiniz.
  • Bitly

    Bitly, Android telefon kullanıcıları için ücretsiz link kısaltma ve paylaşma uygulaması.
  • Sh-ort

    Sh-ort - URL Shortener, Android telefon ve tabletlerde linkleri kısaltmak için kullanılabilen URL kısaltma uygulaması. Bu URL kısaltıcı ücretsizdir.