Trade Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

İş adamı olmaya çalışacağız.

Android ve İOS platformunda oynanan Trade Island, ücretsiz bir mobil simülasyon oyunudur.

Game Insight tarafından geliştirilen ve kaliteli içeriler ile oyunculara sunulan yeni mobil simülasyon oyununda, kendi adamını inşa ediyoruz. Oyun içerisinde bize belirli bir alanı kaplayan bir ada veriliyor. Oyuncular bu ada üzeride binalar, mağazalar ve daha fazlasını inşa ederek adalarını geliştirmeye başlıyorlar.

Ada içerisinde dışarıdan turist çekebilmek için çeşitli aktivite alanları yapacak, insanlar için ulaşım araçları yapacak ve macera dolu bir dünyaya giriş yapacağız. Oyun içerisinde grafiklerin kalitesi oldukça sağlamdır. İçerik bakımından da tatmin edici özelliklere sahip olan Trade Island altyapı ses efektleri ile de oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Mobil platform oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulan Trade Island, eğlence dolu yapısı ile kısa sürede alanındaki oyuncuların önüne geçecek. Oyun içerisinde para kazanmaya çalışan bir iş adamı olacak ve adaya canlı bir hayat inşa ederek, nüfusu artırmaya çalışacağız. Oyunda geniş ve detaylı içerikler mobil platform oyuncularına sunuluyor.

Doğukan Çağlakpınar

Trade Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
378.8 MB DOSYA BOYUTU

Ada yöneteceğiz.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan simülasyon oyunu Trade Island, oldukça eğlenceli bir yapıya sahiptir.

Güneşli bir adada yer alacağımız oyunda, zengin bir işadamı olmaya çalışacağız. Ada içerisinde evler, mağazalar ve aktivite alanları inşa ederek dışarından turist çekmeye çalışacak ve adanın nüfusuzu artırmaya çalışacağız. Sürükleyici yapısı ile mobil platformda kısa sürede yükselişe geçmesi beklenen oyunda, grafiklerde kusursuzdur.

Android ve İOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan yapımda hemen hemen her ayrıntı düşünülmüş durumda. Oyun içerisinde yolcular için taksi durakları inşa edecek, açlıklarını gidermek içinde çeşitli lokanlatalar inşa ederek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Oyun içerisinde oldukça eğlenceli dakilar bizleri bekliyor olacak.

Yaptığımız yatırımlar ne kadar doğru ve makul olursa o kadar başarılı bir işadamı olma yolunda ilerleyeceğiz. Game Insight tarafından geliştirilen yapım, rengarenk bir atmosfere sahip olarak karşımıza çıkıyor. Hareketli dakikaların yaşandığı oyunda, bizleri çeşitli görevlerde bekliyor olacak. Oyuncular bu görevler ile daha hızlı tecrübe sahibi olabilecekler. Trade Island, tamamen ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trade Town

    Kendi kasabanızı kurarak farklı ticaret alanları inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Trade Tycoon Billionaire

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • City Island

    Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Zoo Island: Exotic Garden

    Sayısız zorluğa sahip bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • City Island: Airport

    Şehrinize dev hava alanları inşa ederek daha fazla turistin gelmesini sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • Design Island

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Farm Island

    Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.