Trade Tycoon Billionaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.

Rhyzen Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Trade Tycoon Billionaire iki farklı mobil platformda oynanabilen bir simülasyon oyunudur.

Android ve İOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Trade Tycoon Billionaire ile dünya çapında bir iş adamı olmaya çalışacağız. Rengarenk içeriklerin ve basit arayüzlerin yer aldığı yapımda oyuncular holdingler kuracak ve yüksek kâr marjlarına ulaşmaya çalışacaklar.

Üretimler yapacağımız oyunda ticaret ile uğraşacak ve ürünlerimizi satarak para kazanacağız. En iyi pazarlıkları yaparak yüksek getirisi olan işlere imza atmaya çalışacağımız oyunda servetimizi büyüterek dünyanın en zengin insanı olmaya çalışacağız. Diğer bir yandan da dünyayı keşfetmeye çalışacağımız oyunda mümkün olduğu kadar para kazanmaya özen göstereceğiz.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Trade Tycoon Billionaire, Google Play üzerinde 4.3 gibi bir skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Trade Tycoon Billionaire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
318.5 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.

Android ve İOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan ve oynanmaya da devam eden Trade Tycoon Billionaire mobil bir simülasyon oyunudur.

Aksiyondan uzak bir atmosferde oyuncuları iş adamı olma yolunda ilerleten yapımda dünyanın en zengin insanı olmaya çalışacağız. Holdingler kuracağımız oyunda iş zekamızı geliştirecek ve başarılı işlere imza atmaya çalışacağız.

Oyun içerisinde oldukça zengin bir yapı bizleri bekliyor olacak. Kâr amacında olacağımız yapımda birbirinden farklı işlere imzalar atacak, al sat yapacak, servetimizi büyütebilmek için dünya çapında turlara çıkacağız. Oyuncular zenginlik yolunda ilerlerken üretimlerde yapacak ve ticaret ile uğraşacaklar.

Basit içerikleri ve kolay oynanabilir yapısı ile Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanı alan yapım, tamamen ücretsiz olarak oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.
  • Billionaire Capitalist Tycoon

    Farklı işletme binaları inşa ederek bol miktarda para kazanabileceğiniz eşsiz bir strateji oyundur.
  • Trade Island

    İş adamı olmaya çalışacağız.
  • Trade Town

    Kendi kasabanızı kurarak farklı ticaret alanları inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Donut Trumpet Tycoon

    Emlakçılar kralı olacağız.
  • Business Tycoon 2

    İş imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Death Tycoon

    Yiyecek kralı olmaya çalışacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.