TrafficTrip!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

TrafficTrip!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici deneyimiyle dikkatimizi çeken bir mobil oyun olan TrafficTrip!, akan trafikteki boşluklara arabaları koyarak puanlar kazandığınız bir oyundur. Basit kontrolleri ve zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda en iyi sonuçları elde etmek için çaba göstermelisiniz. Doğru zamanlamayı ayarlamaya çalıştığınız oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden farklı ortamlara da sahip olan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz TrafficTrip! oyunu sizleri bekliyor.

TrafficTrip! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

TrafficTrip!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

TrafficTrip!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan TrafficTrip!, akmakta olan trafiğin içerisine arabalar yerleştirerek puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Basit kontrolleri ve zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda doğru zamanlamayı ayarlamanız gerekiyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda en iyi sonuçları elde etmek için çaba göstermelisiniz. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz TrafficTrip! oyunu sizleri bekliyor.

TrafficTrip! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.