Transit King Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı sevkiyatlar gerçekleştirmeye çalışacağız.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan Transit King Tycoon ile eğlenceli bir oynanış dünyasına giriş yapacağız.

BON Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan mobil simülasyon oyunu ücretsiz fiyat etiketi ile şu sıralar oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Taşıma sektörüne giriş yapacağımız oyunda malları çiftlik ve madenlerden alacak, fabrika ve şehirlere götürerek satışlarını gerçekleştireceğiz. Oyun içerisinde bir adaya sahip olacak ve adanın refahını daha iyi bir duruma getirmeye çalışacağız.

Şehrimizi kuracak ve eğlence dolu anlar yaşayacağız. Doğal kaynaklar arayacağımız oyunda oldukça geniş bir içerik ile karşılaşacağız. Sürükleyici ve keyifli oynanışı ile herkesin beğenisini kazanacak olan mobil yapım ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

Kaliteli grafikleri ve eğlenceli ses efektleri ile desteklenen yapım da daha iyi araçlar alabilmek için yüksek satışlar yapmaya çalışacak ve daha uzak yerlere mal sevkiyatı yapacağız. 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanan simülasyon oyununda yollar inşa edecek ve çok şeritli yollar ile trafik akışı sağlayacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Transit King Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
173.7 MB DOSYA BOYUTU

Ekonomi alanında dev bir firma olacağız.

Mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Transit King Tycoon bir simülasyon oyunudur.

Mobil platformun yeni tanıdığı BON Games ekibi tarafından geliştirilen Transit King Tycoon, rengarenk atmosferi ile bizlere keyifli bir oynanış atmosferi sunuyor. Oyun içerisinde yollar inşa edecek, madenlerden ve çiftliklerden mallar alacak, şehirlere ve fabrikalara ulaştırmaya çalışacağız.

Kendimize ait bir adada şehir kuracak ve refah seviyesini artırmaya çalışacağımız mobil simülasyon oyununda daha fazla kaynaklar bularak kar etmeye çalışacak ve daha gelişmiş araçlar satın alabileceğiz. Ekonomi alanında süper bir güç haline dönüşecek ve daha fazla mal imal ederek bu alandaki başarımızı gözler önüne sereceğiz.

Birbirinden farklı araçlar ile filo meydana getirecek ve sevkiyatların kusursuz olabilmesi için çift şeritli yollar inşa edeceğiz. Zengin içerikleri ve rengarenk atmosferi ile her kesime hitap edecek olan Transit King Tycoon’da tecrübeler edinecek ve yeni kararlar da alabileceğiz. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan yapım şuanda 500 binden fazla oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor.

Yapım 4.1 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Delivery City Tycoon: Cargo Transit Empire

    Belediye başkanı olarak önemli kararlara imza atacağız.
  • Death Tycoon

    Yiyecek kralı olmaya çalışacağız.
  • Donut Trumpet Tycoon

    Emlakçılar kralı olacağız.
  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.
  • Soda Factory Tycoon

    Soda kralı olmaya çalışacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.