Treasure Raiders: Zombie Crisis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Hazine akıncılarıyla maceraya atılın!

Treasure Raiders: Zombie Crisis, anime stili görsel çizgileriyle dikkat çeken TPS, MMORPG, platform, aksiyon türlerini harmanlayan bir Android oyunu. Bilim kurgu ve macera filmlerini hatırlatan detaylı büyüleyici mekanlarda zombilerin yanı sıra canavarlar ve farklı türde canlılarla mücadele ediyoruz.

Üçüncü şahıs nişancı, shooter, aksiyon ve bulmaca elementlerini birleştirerek tamamen yeni bir oyun deneyimi sunan Treasure Raiders, eğlenceli karakterleri bir araya getiriyor. Kırmızı pelerinli geleceğin silahına sahip avcı karakterimiz, futuristik silahları ustalıkla kullanabilen çılgın kızımız, robotun içine girmiş bebek, yıllara meydan okuyan ak sakallı silahşör oynanabilir karakterler arasında. Hepsinin özel silahı olduğu gibi farklı stillerde dövüşüyorlar. Daha da güzeli silahlarını geliştirebiliyor, farklı kombinasyonlarla farklı silahlar elde edebiliyorsunuz.

Şeytani güçlerin kontrolünde olan ölümcül tuzaklarla dolu ilginç mekanlarda hazine arayışında olan çılgın karakterlerin kontrolünü sağlamak için ekranın sol ve sağ yanındaki butonları kullanıyoruz. Sağdaki butonlarla özel silahlarımızı kullanıyor, soldaki kırmızı joystick ile yönlendiriyoruz. Sol üstten cephane ve sağlık durumumuzu anlık takip edebiliyoruz.

Erkan Calp

Treasure Raiders: Zombie Crisis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Nerede olduğunu bilmediğiniz hazinenin peşindesiniz!

Treasure Raiders: Zombie Crisis, iOS platformunda ateş etme, aksiyon, bulmaca elementlerini bir araya getiren aksiyon yüklü bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Anime severlerin daha fazla keyif alarak oynayacağını düşündüğüm TPS oyununda hazine avına çıkan karakterlerin yerine geçiyoruz.

Gizemli eski mezarlar, ürkütücü eski kaleler, tuzaklarla dolu laboratuvarlarda bulunmamızın tek bir sebebi var: Hazine. Kahramanlarımızı bir anda zengin edecek birbirinden değerli taşlarla dolu hazine sandıkları şeytani güçler tarafından korunuyor. Oyunun adından sadece zombilerle karşılaşacağınızı düşünebilirsiniz ancak hazine arayışınızda engel teşkil edecek tek güç zombiler değil. Farklı türde birbirinden çirkin canlılardan ölümcül tuzaklara atlatmanız gereken birçok şey var. Neyse ki; eşsiz yeteneklere sahip karakterleri yönetiyorsunuz. Bilim kurgu filmlerinde gördüğünüz geleceğin silahları mevcut ve silahları geliştirebiliyorsunuz.

Treasure Raiders: Zombie Crisis Özellikleri:

  • Eğlenceli karakterler ve komik hikaye
  • Çeşitli bölümler ve ilginç aşamalar
  • Kullanılabilir tonlarca silah ve ekipman
  • Takım halinde savaşma
  • Online PvP mücadeleler

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Soul APK

    Grim Soul APK Android MMORPG oyununda canavarlar, cadılarla savaşıyor, karanlık zindanlara giriyor, ortaçağ dünyasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Earth Protect Squad

    Dünyayı uzaylılardan koruyun.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • Left to Survive

    Hayatta kalmak için ayrıl!
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Zombie Crisis

    Her tarafı zombiler sarmış durumda. Kahramanımızı yalnız bırakmayın.
  • RebirthM

    RebirthM, PC MMORPG oyunları aratmıyor.
  • World War Rising

    Askeri üssünüzü kurun, savaşın.