Treasures of Montezuma 2 Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk blokları eşleştirerek farklı antik eserleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı blok yığını arasından uygun olanları eşleştirerek çeşitli ödüller kazanabileceğiniz Treasures of Montezuma 2 Free, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı renge ve şekle sahip onlarca bloğun arasından doğru eşleştirmeler yaparak puan toplamak ve çeşitli objelerin kilidini açmaktır. Aynı renkte ve şekildeki en az 3 bloğu yatay veya dikey vaziyette bir araya getirerek eşleştirmeleri başarıyla yapabilir ve blok yığınlarını azaltarak yolunuza bulmacayı çözmeye devam edebilirsiniz. Fazla sayıda bloğu birleştirerek kombo yapabilir ve daha çok puan kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanları kullanarak farklı karakterleri ve objeleri satın alabilirsiniz.

Oyunda onlarca zorlu eşleştirme bölümü ve bölümlerde kazanabileceğiniz sayısız ödül yer almaktadır. Eşleştirmeleri yaparak seviye atlamalı ve yeni bölümlere ulaşmalısınız. Zihin geliştirici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan Treasures of Montezuma 2 Free, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Treasures of Montezuma 2 Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
83.5 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk blokları eşleştirerek farklı antik eserleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı renklerdeki blokları uygun şekillerde eşleştirerek puan kazanabileceğiniz ve antik çağdan gelen çeşitli objeleri toplayarak macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Treasures of Montezuma 2 Free, mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.

Sürükleyici bölümleri ve zihin geliştirici özelliği oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca farklı renk ve şekil içeren blok arasından doğru eşleştirmeleri yapmak ve puan toplayarak yolunuza devam etmektir. Aynı renge ve şekle sahip en az 3 bloğu yan yana veya alt alta getirerek blokları yok etmeli ve eşleştirmeye devam etmelisiniz. Ayrıca fazla miktarda bloğu eşleştirerek kombo yapabilir ve daha çok puan kazanabilirsiniz. Bu sayede blokları hızla eritebilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Oyunda birbirinden zor onlarca eşleştirme bölümü yer almaktadır. Eşleştirmelerden kazanabileceğiniz antik eserler bulunmaktadır. Seviye atlayarak tüm eserleri toplamalı ve koleksiyonu tamamlamalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz Treasures of Montezuma 2 Free, eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Isoland 2: Ashes of Time

    Birbirinden eğlenceli ve eğitici bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Magic Portals Free

    Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözeceğiz.
  • My Free Farm 2

    Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.
  • Sugar Smash: Book of Life

    Şeker patlatacağız.
  • Montezuma Blitz

    Montezuma Blitz, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Charms of the Witch

    Gizli mücevherleri bulmaya çalışacağız.
  • Pirate Treasures

    Pirate Treasures, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Spirit of the Ancient Forest

    Macera dolu bir ormanda gizli nesnelerin izini süreceğiniz sürükleyici bir oyundur.