Triber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir platformdan görüntüleyebilir ve kontrol edebilirsiniz.

Kullandığımız sosyal ağların sayısı her geçen gün artmaya devam ederken, bu platformları ayrı ayrı kontrol etmek de bir o kadar zorlaşmaya başlıyor. Triber uygulaması da seçeceğiniz sosyal ağları kendi uygulamanızda birleştirmenizi sağlıyor ve hesaplarınızı kontrol etmek daha kolay hale geliyor.

Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarınızdaki gönderileri tek bir uygulama üzerinden görüntüleyebileceğiniz Triber, işimizi bir hayli kolaylaştırıyor diyebilirim.  Benzer işleve sahip uygulamalardan biraz daha farklı bir yapıya sahip olan Triber’ı yükledikten sonra Facebook ya da Google hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra uygulama ikonunuzu seçip, uygulama isminizi girmeniz gerekiyor. Bu adımları tamamladıktan sonra uygulamanızda görüntülemek istediğiniz Facebook, Facebook Sayfalar, Instagram, Twitter ve YouTube gibi platformlardan seçim yaparak Preview my app butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu işlemlerden sonra artık kendi özel uygulamanızda sosyal ağlardaki içerikleri görüntüleyebileceksiniz.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Triber uygulamasını, sosyal medya hesaplarınızı tek bir platformdan yönetmek için kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Triber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Sosyal medya hesaplarınızı tek bir uygulama üzerinden yönetebilirsiniz.

Aktif olarak kullandığınız sosyal ağlardaki hesaplarınızı tek tek kontrol etmekte zorlanıyorsanız, iOS cihazlarınıza yükleyeceğiniz Triber uygulamasıyla tüm hesaplarınızı tek bir platformdan görüntüleyebilirsiniz.

Sosyal medya platformlarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Her platformdaki hesaplarımızı kontrol etmek günden güne zorlaşırken, bu problemi ortadan kaldıran uygulamalar oldukça işimize yarıyor diyebilirim. Bu uygulamalardan biri olan Triber, seçeceğiniz sosyal ağları kendi uygulamanızda görüntülemenizi sağlıyor. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra; kendi oluşturacağınız uygulamanıza ikon ve isim seçiyorsunuz. Daha sonra Facebook, Twitter, Instagram, YouTube gibi ağlardan istediklerinizi seçip uygulamanızı oluşturuyorsunuz. Bu adımları tamamladıktan sonra telefonunuzun uygulamalar menüsünden kendi oluşturmuş olduğunuz uygulamaya girerek hesaplarınızı tek bir platformdan görüntüleyebilirsiniz.

Benzer uygulamalardan daha farklı bir yapıya sahip olan Triber uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilir, tüm sosyal ağ hesaplarınızı tek bir platform üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.