TripCase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

TripCase kullanışlı bir seyahat uygulamasıdır

TripCase kullanıcılara seyahat organizasyonu yapmadabüyük yardımı dokunan bir mobil seyahat uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan TripCase temel olarak seyahatlerinizle ilgili bütün detayları bir araya topluyor ve akıllı hatırlatıcılar ile size bildirimler ileterek herhangi bir etkinliği kaçırmamanıza yardımcı oluyor. Eğer çok sık seyahat ediyorsanız ve seyahatlerinizde yoğun bir görüşme, ziyaret ve toplantı trafiğine sahipseniz TripCase tam da ihtiyacınız olan asistan olacaktır.

TripCase içerisinde bir seyahat ile ilgili olarak ihtiyacınız olabilecek herşeye kolayca ulaşabiliyorsunuz. Ziyaret edeceğiniz yerlerin haritaları, hava durumu bilgileri, gitmek istediğiniz yerler için yol tarifi gibi kullanışlı bilgiler parmaklarınızın ucuna taşınıyor. Ayrıca seyahatlerinizi tüm detaylarıyla planlayabilmeniz için ajanda görünümüne sahip bir planlayıcıdan yararlanabiliyorsunuz. Bu planlayıcı sayesinde ziyaret edeceğiniz yerleri veya uçuşlarınızı saati saatine not edebiliyorsunuz.

TripCase ile ziyaret ettiğiniz noktaları sonradan daha kolay hatırlayabilmek için işaretleyebiliyorsunuz. Eğer seyahat için rezervasyonlarınızı TripCase ortakları üzerinden yaptıysanız uçuş bilgileri ve otel rezervasyonları gibi bütün seyahat detaylarınıza TripCase üzerinden ulaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

TripCase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

TripCase seyahatlerinizi planlamanıza yardımcı olan bir uygulamadır

TripCase seyahatlerinizle ilgili tüm detayları not etmenize ve kendinize özel bir seyahat ajandası oluşturmanıza yardımcı olan, bunun yanında seyahatlerinizle ilgili birçok kullanışlı bilgiyi parmaklarınızın ucuna taşıyan bir seyahat uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kulanabileceğiniz TripCase uygulaması yoğun seyahat trafiği olan ve seyahatleri içerisinde birçok farklı görüşme, toplantı veya etkinliğe katılan kullanıcılar göz önünde tutularak geliştirilmiş bir uygulama. Eğer bu tür seyahatlere çıkıyorsanız zamanın kısıtlı olması ve ziyaret edilecek çok yerin olması sizi strese sokabilir. TripCase ile öncelikle seyahat edeceğiniz yerleri, uçuşlarınızı, görüşme, toplantı ve etkinlik saatlerinizi ajandanız üzerine not edebilir, uygulamanın size bu etkinlikler hakkında bildirimler vermesini sağlayabilirsiniz. Eğer ilk defa ziyaret edeceğiniz bir yere gidiyorsanız uygulama size harita ve yol tarifi de sunabiliyor. Böylece yer arama ve zaman kaybetme derdinden kurtulailiyorsunuz.

TripCase ile ziyaret etmek istediğiniz yerin hava durumu bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Böylece seyahatiniz için çantanızı hazırlarken durumu uygun eşyaları yanınıza alabilirsiniz. Eğer seyahatlerinizde ziyaret ettiğiniz bir noktayı sonradan tekrar ziyaret etmeniz gerekiyorsa TripCase ile bu noktalara işaretler bırakabiliyor ve sonradan nerede olduklarını kolayca hatırlayabiliyorsunuz.

Eğer seyahat rezervasyonlarınızı TripCase ortaklarından yaparsanız uçuş detayları ve otel rezervasyonu detayları gibi bilgilere de uygulama üzerinden erişebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.