Tripwolf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Tripwolf çevrimdışı haritalara ve önemli noktalar hakkında bilgilere ulaşmanıza imkan tanıyan bir mobil uygulamadır

Tripwolf kullanıcılara yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde büyük kolaylık sağlayan bir çevrimdışı harita ve seyahat uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinize indirip kullanabileceğiniz bir harita uygulaması olan Tripwolf kullanıcılara harita sunmanın haricinde ziyaret ettikleri şehirlerdeki restoran, tarihi alanlar, ziyaret edilmesi gereken yerler, oteller, mağazalar, gece kulüpleri gibi bir seyahatte ilgi çekebilecek ve ihtiyaç duyalabilecek yerler hakkında detaylı bilgiler sunuyor. Fotoğraflarla listelenen bu mekanlar hakkında diğer Tripwolf kullanıcılarının bıraktığı yorumlar ve tavsiyeler de Tripwolf uygulaması üzerinden takip edilebilmekte.

Tripwolf içerisinde yer alan içeriklerin tümü çevrimdışı olarak kullanılabilmekte. Bu sayede yurt dışına çıktığınızda ve internet erişimine sahip olmadığınız durumlarda büyük bir kolaylık elde edebiliyorsunuz. Tripwolf'un sunduğu hizmetleri kulanırken Roaming (dolaşım) ücreti ödemenize de gerek kalmıyor.

Tripwolf içerisinde yer alan Seyahat planlayıcısını kullanarak gezilerinizi önceden planlayabilirsiniz ve nereleri ziyaret edeceğinizi önceden belirleyerek tatil ve gezilerinizde zaman kaybetmekten kurtulabilirsiniz. Tripwolf uygulamasının sunduğu haritalardan faydalanırken konumunuz "Buradasın" işareti ile gösteriliyor ve bu sayede nerede olduğunuzu takip edebiliyor ve gitmeniz gereken rotayı belirleyebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Tripwolf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
67.9 MB DOSYA BOYUTU

Tripwolf seyahatlerinizi planlamanıza yardımcı olan bir harita uygulamasıdır

Tripwolf içerisinde kullanıcılar tarafından beslenen zengin bir içeriğe yer veren bir mobil çevrimdışı harita ve seyahat uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz Tripwolf, GSM operatörlerinize roaming (dolaşım) ücreti ödemeden ve internet bağlantısına ihtiyaç duymadan haritalara göz atmanıza ve yön bulmanıza yardımcı oluyor. Özellikle yurt dışı seyahatlerinizde internet bağlantısı bulmak problem olabiliyor. Tripwolf bu tür seyahatlerinizde iPhone veya iPad tabletlerinizde olmazsa olmaz bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Tripwolf içerisinde yer alan haritalara göz atarken bulunduğunuz konum özel bir işaretle belirtiliyor. Bu sayede nerede olduğunuzu anlayabiliyor ve nereye gitmek istediğinizi tahmin edebiliyorsunuz.

Tripwolf size sadece harita göstermenin haricinde ziyaret edilmesi gereken önemli yerler, tarihi alanlar, restoranlar, oteller, gece kulüpleri, mağazalar hakkında da resimler ve bilgiler sunuyor. Bu mekanlarla ilgili kullanıcı yorumları ve tavsiyelerle zenginleştirilen uygulama sayesinde nereye gitmek istediğinize karar verebiliyorsunuz.

Tripwolf içerisinde yer alan seyahat planlayıcısı sayesinde seyahate çıkmadan gideceğiniz yerler hakkında bilgi alabilir, nereleri ziyaret edeceğinizi kararlaştırabilir ve bu sayede seyahatiniz sırasında yer arama derdinden kurtularak zaman kazanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Tripwolf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Alternatif seyahat uygulamaları arasında dikkat çeken Tripwolf, çevrimdışı kullanım özelliği ile dikkat çekiyor.

Sade ve şık görünümlü bir seyahat rehberi olan Tripwolf, Windows Phone cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama. MSN Travel uygulamasına bir alternatif arıyorsanız yine Windows Phone tasarım diline uygun bir şekilde hazırlanmış olan Tripwolf ile 500'den fazla yer hakkında bilgi edinmeniz mümkün.

Özellikle yurt dışında sıkça ziyaret edilen kentler için hazırlanmış olan bu rehber uygulaması, kültür ve yaşam tarzı konulu bilgileriyle bulunduğunuz yer konusunda sizi eksik bırakmayan bilgilerle donatıyor. Tecrübeli seyahat yazarlarının kaynaklarını okuyabildiğiniz bu uygulama aracılığıyla birinci ağızdan yaşanan tecrübeler doğrultusunda kültürel bir faaliyet yaşayabilirsiniz.

Özellikle yurt dışı gezisi yaparken SIM kartınızın geçersiz olması nedeniyle internet bağlantısı olmadan sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tripwolf bu sıkıntıları azaltabilmek için size yardımcı oluyor. Bulunduğunuz bölgenin bilgilerini sizin için yükleyen uygulama, internet bağlantısı olmadan da ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ve haritaya ulaşmanızı sağlıyor.

Türkçe dil desteği bulunmayan uygulamanın İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca dil seçeneklerinden birini tercih etmek durumunda olduğunuz gerçeğin dışında Tripwolf'u hazırlayan ekip oldukça başarılı bir iş çıkarmış diyebilirim. Tripwolf'u ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.