Tropical Forest: Match 3 Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanan Tropical Forest: Match 3 Story ile birbirinden farklı adalar yaratacağız.

Oldukça kaliteli grafik açılarına sahip olan ve kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanan Tropical Forest: Match 3 Story iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanıyor. Mükemmel adalar yaratmaya çalışacağımız oyunda adaları adeta bir tatil köyüne çevirecek ve farklı görünümler katarak onları müşterilere sunacağız. Ada topluluğunun bir parçası olacağımız yapımda oyuncular binalar inşa edebilecek ve halka açık yerler yaratacaklar.

Zengin bir içerik kalitesine sahip olan yapımda ses efektleri de oyunculara keyifli anlar yaşatacak. Google Play’de 500 binden fazla kez indirilen mobil bulmaca oyunu, 4.5 gibi bir skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Tropical Forest: Match 3 Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.

D.G. Cedartree Project LTD tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Tropical Forest: Match 3 Story bir mobil bulmaca oyunudur.

Çarpıcı grafiklerin ve zengin bir içeriğin yer aldığı oyunda adalarda inşaatlar yapacak ve adaları tatil köylerine çevirerek halka açık bir hale getirmeye çalışacağız. Eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici bir maceraya bizleri çıkaracak olan yapım tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Oyuncular adalar üzerinde yeni binalar inşa edebilecek, meyveler toplayabilecek ve kendilerine verilen görevleri başarmaya çalışacaklar.

Herhangi bir internet bağlantısı gerektirmeyen yapımda adaları dilediğimiz gibi dekore edebilecek ve göze hitap eden bir hale getireceğiz. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, Google Play’de 4.6 gibi bir incelemeye sahip.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wonder Chef: Match-3

    Bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Crafty Candy – Match 3 Adventure

    Seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Tropic Trouble Match 3 Builder

    Gizli hazineleri arayacağız.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.
  • BeSwitched Match 3

    400’den fazla farklı bulmacayı çözeceğiz.
  • Miracle Match 3

    Farklı renkteki şekillerden aynı olanları bir araya getirerek eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.