Tropico

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Tropico, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi kurallarınızı koyabileceğiniz bir mobil şehir kurma tarzı bir oyundur. Oyunda kendi kurallarınıza göre bir şehri yeniden inşa ediyorsunuz.

Stratejik hamleler yaparak ilerleyebileceğiniz bir oyun olan Tropico, karayip adasının yeni liderliğini üstlenip adayı yönetebileceğiniz bir oyundur. Şehirdeki kaynakları yönetiyor ve şehri daha modern bir hale getirmek için mücadele ediyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda kolay kontroller ve gelişmiş görseller yer alıyor. Strateji oyunu oynamayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi olarak nitelendirebileceğim oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Adanın ticaretini, siyasetini ve ekonomisini kontrol altına alıyorsunuz. Şehir kurma oyunu oynamayı seviyorsanız bu oyunu da sevebileceğinizi söyleyebilirim.

Hayalinizdeki gibi bir ülkeyi sanal olarak kurup yönetme imkanı sunan Tropico oyunu, bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkıyor. Oyunu Android cihazlarınızda oynayabilmek çin resmi olarak çıkış yapmasını beklemeniz gerekiyor. Bu yüzden ön kayıt yapmanız gerek.

 

Murat İşçi

Tropico

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
2.49 GB DOSYA BOYUTU

Kendi ülkenizi yönetin ve kuralları siz koyun

Tropico, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Kendi kurallarınıza göre işleyen bir şehri yönetebileceğiniz oyunda karayip adasının yeni liderliğini üstleniyorsunuz. Şehrin ekonomisinden yollarına kadar pek çok farklı alanda boy göstermeniz gereken oyundaki tek amacınız şehri daha modern bir hale getirmek. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz oyunda stratejik hamleler de yapmanız gerek. Şehirdeki kaynakları iyi yönetmeli ve büyük bir lider olmalısınız. Kaliteli görselleri ve basit kontrolleriyle de harika bir oyun deneyimi sunan Tropico, bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek türden bir oyun.

Sanal bir ülke yönetmek istiyorsanız mutlaka oynamanız gereken oyunlardan bir tanesi. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de çıkan oyunu oynamak için bir miktar ücret vermeniz gerekiyor. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Iron Throne

    Gelmiş geçmiş en iyi mobil MMO strateji oyunu
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu