Trover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Trover uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca sanal bir geziye çıkabilirsiniz!

Trover uygulaması, gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven Android kullanıcılarının göz atabilecekleri gezi fotoğrafları ve paylaşımları yapma uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça etkileyici gezi fotoğraflarına ve anılarına ev sahipliği yapan uygulama, çekici arayüzüyle sanal gezintileri çok kolay bir hale getiriyor.

Uygulama içerisinde yer alan fotoğraflar, coğrafi konum bilgilerini içlerinde barındırdıklarından dolayı tam olarak nerelerde çekildikleri tespit edilebiliyor ve böylece hatalarla karşılaşma olasılığı ortadan kalkıyor. Fotoğraf paylaşımı yapan kullanıcılar, dilerlerse fotoğraflarının altına kendi yorumlarını yazabiliyor ve diğer ziyaretçiler için ipuçları da sunabiliyorlar.

Çevrenizde bulunan ilgi çekici yerleri sunma konusunda da gerekli tüm bilgileri sunan uygulama, böylece daha önceden bilmediğiniz yerleri keşfetmenize imkan tanıyor. Sizin ilgilendiğiniz türde gezi ve yerlerle ilgilenen kullanıcıları da size önerebilen Trover, böylelikle bir nevi sosyal ağ haline de geliyor. Zira uygulama içerisinde yer alan önemli kişileri takip ederek onları geziler konusunda paylaştıklarına göz atabiliyorsunuz.

Beğendiğiniz bir fotoğraf ya da paylaşım olursa daha sonra yeniden bakmak üzere favorilerinize eklemeniz de mümkün. Bu sayede unutmak istemediğiniz paylaşımları dilediğiniz gibi saklayabiliyor ve seyahatlerinizde kullanabiliyorsunuz. Varolan haber akışı ekranı sayesinde devamlı olarak yeni paylaşımlara göz atmanız da mümkün.

Ancak uygulamanın doğru bir şekilde çalışması için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini unutmayın. Çok fazla fotoğraf görüntülemenin 3G kotanız üzerinde negatif etkisinin olması mümkün ve bu nedenle mümkün olduğunda Wi-Fi üzerinden fotoğrafları gezmenizi öneriyorum. Gezgin ve meraklıların kesinlikle denemeden geçmemeleri gerekenler arasında yer alıyoır.

Yiğit Ekim Demir

Trover

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Trover'i iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanarak tüm dünyadan gezi paylaşımlarına göz atabilirsiniz.

Trover uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından dünyanın her yanından gezginlerin deneyimlerini görmelerini sağlayan ücretsiz bir seyahat ve gezi uygulaması diyebilirim. Oldukça kolay bir şekilde kullanılabilen ve coğrafi olarak işaretlenmiş fotoğraflardan oluşan uygulama, böylelikle dilediğiniz ve gitmek istediğiniz yerler hakkında en güncel bilgilere erişmenize de olanak tanıyor.

Uygulamada yer alan kullanıcılar, fotoğraflarını coğrafi konumlu olarak paylaşabiliyorlar ve fotoğraflarının altına yorumlar ve deneyimler de yazabiliyorlar. Böylelikle aynı konumları gezmek istediğinizde onların bu deneyimlerinden faydalanabiliyor, seyahatlerinizden daha fazla keyif alabiliyorsunuz. Elbette paylaşımlarının altına yorumlar eklemek ve tartışmalara girmek de mümkün.

Eğer bulunduğunuz konuma yakın görülecek yerleri incelemek isterseniz size bu bilgileri de sunabilen uygulama, size benzer gezi zevklerine sahip diğer kullanıcılarla iletişime geçmenize de yardımcı oluyor. Dolayısıyla uygulamanın hem yerel hem de küresel bazda yeterli bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim.

Haber akışı sayesinde takip ettiğiniz kullanıcılara dair tüm bilgileri sunabilen uygulama, beğendiğiniz paylaşım ve fotoğrafları favorilerinize ekleyerek daha sonra yeniden görüntülemenize de izin veriyor. Böylelikle her defasında beğendiğiniz konumlara dair paylaşımları yeni baştan aramanıza gerek kalmıyor.

Uygulamanın aktif bir şekilde çalışabilmesi için internet bağlantınızın olması gerekiyor ancak sürekli olarak fotoğraflara bakmak ciddi miktarda kota tüketimi gerçekleştirecektir. Bu nedenle mümkün olduğunca Wi-Fi üzerinden kullanmaya özen göstermenizi öneriyorum. Gezileri sevenlerin denemeden geçmemeleri gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.