Truck Stars AR

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Canavar kamyonlar sizin belirlediğiniz arenada birbirine giriyor.

Truck Stars AR, ARCore desteği sunan Android telefonlarda oynanabilen canavar kamyon oyunu. Canavar kamyonların arenada birbirini bitirme mücadelesine dahil eden artırılmış gerçeklik oyununda online ve yerel çok oyunculu (multiplayer) mod dışında tek (solo) oynama seçeneği bulunmakta. Klasik kuralların olmadığı yarış oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Artırılmış gerçeklik (augmented reality) teknolojisini desteklemesiyle diğer kamyon oyunlarından ayrılan Truck Stars AR, Destruction Derby tadında oynanış sunuyor. Favori canavar kamyonununuzu alıp arenadaki onlarca canavar kamyonun arasına dalıyorsunuz. Rakip araçlara çarparak saf dışı bırakmaya çalışıyorsunuz. Kapışma esnasında arenaya yağan güçlendiricilerden de yardım alarak rakip kamyonları hurdaya çeviriyorsunuz.

Erkan Calp

Truck Stars AR

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
229.3 MB DOSYA BOYUTU

Canavar kamyonlar belirlediğiniz arenada kapışıyor.

Truck Stars AR, canavar kamyonların sizin belirlediğiniz arenalarda birbirine girip hayatta kalma mücadelesi verdiği bir artırılmış gerçeklik oyunu. ARKit desteği sunan iOS cihazlarda (iPhone ve iPad) oynanabiliyor. Kuralların olmadığı, tüm oyuncuların rakiplerini saf dışı bırakmaya çalıştığı harika bir AR oyunu.

Canavar kamyon yarış oyunlarını seviyor, artırılmış gerçeklik teknolojisini de çekici buluyorsanız şu an için telefon/tablette oynayabileceğiniz en iyi canavar kamyon oyunu Truck Stars AR. Artırılmış gerçeklik oyunu olduğundan geliştiricinin belirlediği arenalar yerine kendi seçtiğiniz arenalarda diğer oyuncularla bir araya geliyorsunuz. Arenaya girmenizle birlikte geri sayım başlıyor. Amacınız; diğer yarışçıların araçlarını hurdaya çevirmek. Yani bol çarpmalı, vurdulu kırdılı aksiyon yüklü bir oyun. Bu arada heyecanı artırmak adına çeşitli güçlendiriciler mücadele esnasında arenaya bırakılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Switch the Lanes - AR

    Bu artırılmış gerçeklik oyununda polislerden kaçıyoruz.
  • AR Toys: Playground Sandbox

    Artırılmış gerçeklik oyununda pisti oluşturup polislerden kaçıyorunuz.
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • Jenga AR

    Jenga denge oyunu artırılmış gerçeklikle buluşuyor.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • Meow! - AR Cat

    Sevimli kedicik ilgi bekliyor.