Try Harder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Try Harder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Try Harder eğer reflekslerinizi test edeceğiniz bir macera arıyorsanız size bolca eğlence sunabilecek bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Try Harder'da kendisine ölümcül tuzaklarla kaplı parkurlarda işkence etmeye bayılan bir kahramanı kontrol ediyoruz ve beraber koşmaya ve zıplamaya başlıyoruz.

Try Harder temel olarak sürekli koşarken karşınıza çıkan engelleri aşmak için zıplayarak ilerlediğiniz bir oyun. Oyunun görünümü klasik platform oyunlarında olduğu gibi 2 boyutlu bir yapıya sahip. Bunun yanında kahramanımız sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi sürekli koşuyor. Karşımıza kazıklarla kaplı platformlar, boşluklar ve tuzaklar çıkarken zamanında zıplamamız gerekiyor. Ayrıca toplayacağımız power-uplar ilerlememiz de bize yardımcı oluyor.

Try Harder'da oyuncular dilerlerse kendi bölümlerini yaratabiliyorlar. Bu sayede oyunda istediğiniz kadar içerik üretebiliyor ve oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Try Harder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
26.2 MB DOSYA BOYUTU

Try Harder reflekslerinizi test eden bir beceri oyunudur

Try Harder bir kere oynadıktan sonra arka arkaya oynamaya devam edeceğiniz kısa sürede bağımlılık yapan bir sonsun koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Try Harder'da amaçsızca koşan ve durmadan ilerleyen şapşal bir kahramanı yönetiyoruz ve engellere takılmamasını sağlıyoruz. Kahramanımızın gerçekten ne amaçla koştuğunu bilmiyoruz; fakat yolu üzerindeki altınlara hayır demeyip yan cebine attığını görebiliyoruz. Kahramanımız öyle normal yerlerde de deli kovalarmışçasına koşmuyor. Oyunda derin ve asitle dolu çukurların, sivri kazıkların yer aldığı tuzakların ve ölümcül engellerin yer aldığı yollarda koşuşturuyoruz.

Try Harder bir platform oyunu ve sonsuz koşu oyununun karşımı olarak düşünülebilir. Oyunda temel olarak engellerin üzerinden zıplayarak yolumuza devam ediyoruz. Toplayacağımız çeşitli power uplar bize geçici avantajlar sağlıyor. Kimi zaman bu power uplar aracılığıyla havada süzülebiliyoruz, kimi zaman yuvarlanarak yerdeki tuzakların üzerinden zarar görmeden geçebiliyoruz. Bu power upları ne zaman kullanacağımız ise bize kalmış.

Try Harder basit bir şekilde oynanabilen; fakat yüksek puan yakalamanın oldukça zor olduğu bir oyun. Eğer yakaladığınız yüksek puanları arkadaşlarınızla karşılaştırmayı seviyorsanız Try Harder hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!