Ttrot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın her noktasından farklı insanlarla tanışarak, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.

Ttrot uygulaması ile dünyanın her noktasından yeni arkadaşlıklar edinebilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.

Aradığınız arkadaşın cinsiyetini ve ülkesini seçtikten sonra, Ttrot uygulaması size iki adet arkadaş seçeneği sunuyor. Bu seçeneklerden birini seçtikten sonra, o kişi de sizi seçerek eşleşirseniz tanışma faslı başlıyor. Uygulamaya Facebook hesabınızla üye olduktan sonra, profil fotoğrafınızla kaydınız tamamlanıyor. Bu işlemden sonra uygulamaya girdiğinizde Facebook ile Giriş yap butonuyla kolayca giriş yapabiliyorsunuz. Dünya’nın her noktasından üyeleri bulunan Ttrot uygulaması, seçtiğiniz ülkedeki profilleri sizlere sunuyor. Bunun yanı sıra, Global sekmesinde de diğer tüm kullanıcıların profillerine erişebiliyorsunuz.

Profilinizde yer alan bilgileri tamamen doldurduğunuzda, sizinle aynı zevklere sahip kişilerle tanışmanız daha kolay olacaktır. Her defasında iki profili size sunan uygulamada, birini seçtikten sonra eşleşme sağlanırsa o kişiyle tanışma fırsatı elde etmiş oluyorsunuz. Siz de çevrenizi genişletmek ve dünyanın her noktasından arkadaşlar edinmek isterseniz, Ttrot uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.