Türkiye Yarışta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Genel kültür bilginize güveniyorsanız, Türkiye Yarışta uygulamasında bilgi yarışmasına katılarak para kazanabilirsiniz.

Android cihazlarınızdan para kazanmak istiyorsanız, Türkiye Yarışta uygulaması ile canlı bilgi yarışmasına katılabilirsiniz.

Son zamanlarda popülerliği artan ve yüzbinlerce kişinin mobil cihazlarından katılım sağladığı canlı bilgi yarışmaları, kullanıcılara gerçek para kazanma imkanı sunuyor. Hayatın her alanından pek çok farklı soru sorulan yarışmalardan biri de Türkiye Yarışta uygulaması. Her gün belirlenen saatlerde yayına başlayan ve sorulan soruların tamamına doğru yanıt vererek, günlük ödüle göre para kazanabiliyorsunuz.

Türkiye Yarışta uygulamasında tüm soruları bilenler, toplam ödül miktarını eşit olarak paylaşıyorlar. Her yarışmada joker de kullanabileceğiniz ve sorulardan birine yanlış cevap verme hakkı sunan bu jokerler sayesinde final sorusuna kadar ulaşabilir ve günlük ödülden payınızı alabilirsiniz. Ödeme eşiğine ulaştığınızda ise hesabınızdaki parayı çekmek için talep gönderebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Türkiye Yarışta

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
762 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

Genel kültürünüze güveniyorsanız, Türkiye Yarışta uygulamasıyla diğer kullanıcılarla yarışabilir ve para ödülünü kazanabilirsiniz.

Türkiye Yarışta uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızda para ödüllü canlı bilgi yarışmasına katılabilirsiniz.

Son zamanlarda sayısı giderek artan canlı bilgi yarışmalarından bir başkası olan Türkiye Yarışta uygulaması, genel kültür bilgisine güvenen kullanıcıların büyük ödülleri kazanabilmesini sağlıyor. Tamamen ücretsiz olarak kaydolup, yarışmaya dahil olabileceğiniz uygulamada yarışma tarihi ve saati önceden belirleniyor ve size bildirimler gönderiliyor. Aynı zamanda bir sunucusu da olan ve soruları sizlere aktaran Türkiye Yarışta uygulamasında, tüm soruları doğru bilirseniz büyük ödülün sahibi siz olabilirsiniz.

Her yarışma için belirlenen para ödülü, tüm soruları doğru cevaplayan kullanıcılar arasında eşit olarak paylaştırılıyor. Bir arkadaşınıza uygulamayı yükletip, referans olarak kendinizi gösterirseniz joker hakkı kazanabiliyor ve bunu da yanlış cevapladığınız sorularda kullanabiliyorsunuz. Kazandığınız para ödüllerinin de Papara hesabınıza yatırıldığını da belirtelim. Hayatın birçok alanından sorulan soruları bilerek para kazanmak istiyorsanız, Türkiye Yarışta uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oyna Kazan

    Oyna Kazan: Onedio'dan Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması
  • Hadi

    Genel kültür bilginize güveniyorsanız, Hadi uygulamasıyla canlı bilgi yarışmasına katılarak gerçek para ödülünü kazanabilirsiniz.
  • Herkes Kazanır

    Herkes Kazanır uygulamasıyla canlı yarışmalara katılarak bilginizi ölçebilir ve para kazanabilirsiniz.
  • Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması

    Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması uygulamasıyla Şevkat Yerimdar dizisi hakkındaki bilgilerinizi test edebilirsiniz.
  • Genel Kültür Bilgi Yarışması

    Genel Kültür Bilgi Yarışması uygulamasında birçok farklı alanda binlerce soru sizlere sunuluyor.
  • Altın Sorular

    Altın Sorular uygulamasında yarışmalara katılarak gerçek altın ödülünü kazanmaya çalışabilirsiniz.
  • PQuiz

    Para kazanıp keyifli vakit geçirebileceğiniz bir bilgi yarışması
  • Eleq

    Eleq Canlı Bilgi Yarışması'na katılın, yarışın, para ödülünün sahibi olun.