Twayster

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
305 TOPLAM İNDİRME

Twayster tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz, yerli sosyal paylaşım sitesidir.

Sosyal medya platformları her gün binlerce kullanıcıyı bünyelerine katarak yollarına devam ediyorlar. Kullanıcılar hayatlarına dair gelişmeleri, beğenilerini, duygularını ve düşüncelerini bu platformlar üzerinden ifade ediyor.

Böylesine bir popülerlik ve ünlü sosyal medya markalarının hep yabancı kaynaklı olması akıllara neden Türkiye’nin de kendine ait bir sosyal etkileşim ağı olmadığı sorusunu getiriyor. Bu durumu göz önüne alan üreticiler boşluğu doldurmak için harekete geçerek ortaya tamamen yerli sosyal paylaşım siteleri çıkartıyor.

Twayster da bu çalışmalardan bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamayı kullanarak kendinize ait bir kullanıcı profili oluşturabilir ve çeşitli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Buna ek olarak Twayster’ı kullanarak arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve en son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kullanımı kolay bir arayüz sunan Twayster’da kullanıma dair herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer siz de kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir ortam arıyorsanız Twayster’ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.