Tweegram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Tweegram, Instagram ve Twitter gibi sitelerin özelliklerini kullanarak yeni Tweegram'lar oluşturabileceğiniz eğlenceli ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.

Tweegram, dilediğiniz arkaplan resmi üzerine yazılı mesajlar ekleyerek Facebook, Instragram, Twitter ve iMessage gibi popüler sosyal medya siteleri üzeirnden sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz oldukça başarılı bir Android uygulamasıdır.

Uygulamayı kullanarak düşüncelerinizi fotoğraflar ile anlatabilirsiniz. Düşüncelerinize en uygun arkaplan resimlerini seçerek daha da etkili Tweegram'lar oluşturmak mümkün.

Tweegram'larınızın yazı boyutunu, tipini ve rengini düzenleyebiliyorsunuz. Ayrıca yazı tipi olarak kullanabileceğiniz 50'den fazla seçenek bulunuyor. Bununla beraber arka plan için birbirinden etkileyici ve değişik tarzda 100'den fazla resim bulunuyor.

Tweegram'ı hemen ücretsiz olarak indirerek sizde kendi düşüncelerinizi resimlere dökebilirsiniz. Oluşturduğunuz Tweegram'ları arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

Barış YANIK

Tweegram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Tweegram, favori sosyal medya sitelerinin özelliklerini birleştirerek resimler üzerine yazılar ekleyip sevdiklerinizle paylaşmasınızı sağlayan eğlenceli bir iOS uygulamasıdır.

Tweegram, sevdiğiniz sosyal medya sitelerinin özelliklerini birleştirerek Tweegram'lar oluşturmanızı sağlayan en basit ve eğlenceli uygulamadır. Dilediğiniz resmin üzerine istediğiniz yazıları ekleyerek oluşturacağınız Tweegram'lar için kullanabileceğiniz bir çok yazı ve arka plan çeşidi bulunuyor.

Sadece stil seçerek istediğinizi yazarak düşüncelerinizi resme dökebilirsiniz. Twitter ve Instagram gibi popüler sosyal ağların özelliklerini kullanarak eğlenceli resimler oluşturup arkadaşlarınızla paylaşabilirisniz.

Özellikler:

  • 100'den fazla muhteşem stil
  • Yazıları istediğiniz gibi oynatabilirisniz
  • Yazıların boyutunu değiştirebilirsiniz
  • Yazılarınız için seçebileceğiniz 50 farklı yazı tipi
  • Yazılarınızın rengini düzenleyebilirsiniz

Oluşturacağınız eğlenceli ve komik Tweegram'ları tüm tanıdıklarınız ile Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden paylaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak yükleyip kullanabileceğiniz bu harika uygulamayı mutlaka denemenizi öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.