uLouder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

uLouder uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan yakın çevrenizdeki insanlarla iletişime geçebiliyorsunuz.

uLouder uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının kendi çevrelerinde yer alan insanlarla iletişime geçmelerine yardımcı olan ücretsiz bir konum bazlı mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıktı. Hatta bazı noktalarda sosyal ağ özellikleri kazanması sayesinde size lokasyon olarak yakın kişilerle hemen arkadaşlık kurabiliyor, sorularınıza cevap alabiliyorsunuz. Tüm bu işler esnasında kolay bir arayüzle muhatap olmanız ise kullanım deneyiminizi iyileştirebiliyor diyebilirim.

Uygulamada kendi profilinizi açıp da ayarladıktan sonra tek yapmanız gereken konum belirleme servisini açmak ve daha sonra durum paylaşımınızı yapmak. Durum paylaşımınızda acil ve önemli bir olayı belirtebilir, planınızı aktarabilir, hatta sorularınız varsa onları sorabilirsiniz. Yazdıklarınızla ilgilenen ve yakın çevrenizde bulunan bir kişi ise sizin bu paylaşımınıza yorum atabiliyor ve hatta direkt mesajlaşma özelliklerini de kullanabiliyor.

Hem kendi yakınınızda yer alan arkadaşlarınızla iletişime geçmenize hem de yeni insanlarla tanışmanıza olanak sağlaması, bilhassa yeni olduğunuz şehirlerde veya mahallelerde size çok yardımcı olacaktır. Fakat kişileri engelleme seçeneğinin olmaması maalesef sizi rahatsız edebilecek insanların varlığını biraz çekilmez kılıyor denilebilir.

Mesajlarınıza dosya ve fotoğraflar eklemenize izin veren uLouder, kendi içerisinde bir kulüp kurarak bu kulübe çok sayıda insan toplamanıza da müsaade ediyor. Böylelikle artık o kişilerle aynı konumlarda bulunmasanız bile iletişim kurmaya devam edebiliyorsunuz. Konum bazlı sosyalleşme ve mesajlaşma uygulamalarına yeni bir bakış açısı getiren uLouder, çalışmak için 3G veya WiFi üzerinden internete bağlanmanızı gerektiriyor.

Yiğit Ekim Demir

uLouder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

uLouder uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan çevrenizdeki insanlarla iletişime geçebiliyorsunuz.

uLouder uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının faydalanabilecekleri ücretsiz konum bazlı mesajlaşma ve sosyalleşme uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan ve bulunduğunuz çevrenin yakınında yer alan kullanıcılarla hemen tanışmanızı ve onlarla iletişime geçmenizi sağlayabilen uygulama, böylece zorda kaldığınızda yahut canınız sıkıldığında birlikte vakit geçirebilecek insanlar bulmanıza da destek oluyor.

Uygulamanın temel çalışma mantığı, bulunduğunuz konumun yakınlarındaki diğer uLouder kullanıcılarıyla kolayca iletişim sağlamanıza izin vermesi. Bu imkanı kullanırken direkt durum paylaşımı gerçekleştirebiliyor, daha sonra çevredeki kişilerin bu durum paylaşımınıza tepki vermesini bekleyebiliyorsunuz. Elbette direkt mesajlaşma ve profil oluşturma gibi ek özellikler de kendinizi daha iyi temsil etmeniz için uygulamada mevcut.

Paylaşımlarınız ve paylaşımlara yapılan yorumlara dosyalar yahut fotoğraflar iliştirmenin de mümkün olması, sadece yazılı cevaplarla sınırlı kalmanıza engel oluyor ve iletişim imkanlarını biraz daha genişletiyor. Büyük bir parti vermeye karar verdiğinizde, partiniz için hazırladığınız görselleri uygulamada paylaşmak ve insanları daha kolay bir şekilde davet etmek bu özelliğin kullanım alanlarından sadece birisi. Gerisi hayal gücünüze kalmış diyebilirim.

Uygulama içi gruplar kurmanıza da izin veren uLouder, böylece gruplarınıza eklediğiniz insanlarla devamlı olarak iletişimde kalmanızı sağlayabiliyor. Fakat uLouder'ın aktif bir şekilde çalışabilmesi için 3G yahut WiFi üzerinden internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.