Ultimate Cribbage

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

İskambil kağıtları ile onlarca farklı oyun oynayabileceğiniz eğlenceli bir kağıt oyunudur.

İskambil kağıtları aracılığı ile birbirinden eğlenceli birçok şans oyununu oynayabileceğiniz ve rakiplerinizi yenerek puan toplayabileceğiniz Ultimate Cribbage, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Sade ve anlaşılır grafikleri sayesinde kolaylıkla oynayabileceğiniz ve mantığını hemen kavrayabileceğiniz bu oyunda amaç, çeşitli kurallardan oluşan bir dizi kart oyunu ile rakiplerinize meydan okumak ve şansınızı kullanarak oyunlarda zafere ulaşmaktır. Onlarca klasik kart ve masa oyunlarından dilediğinizi seçebilir ve hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Farklı zorluk dereceleri ile kendinizi test edebilir ve gelişerek ilerleyebilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı iskambil oyunu yer almaktadır. Her oyunun kendine has kuralları ve stratejileri bulunmaktadır. 12 farklı zorluk seviyesinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve kimin daha şanslı olduğunu diğer oyunculara gösterebilirsiniz. Sürükleyici şans oyunları ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir kağıt oyunu sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Ultimate Cribbage, mobil alanda kağıt oyunları arasında kendisine yer bulan kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Ultimate Cribbage

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
231.1 MB DOSYA BOYUTU

İskambil kağıtları ile onlarca farklı oyun oynayabileceğiniz eğlenceli bir kağıt oyunudur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve sürükleyici kart oyunları ile dikkat çeken Ultimate Cribbage, birbirinden eğlenceli iskambil oyunları oynayabileceğiniz eşsiz bir oyunudur.

Göz yormayan sade grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, oynamak istediğiniz iskambil oyununu seçerek rakiplerinize meydan okumak ve şansın kimde olduğunu göstererek en yüksek puana ulaşmaktır. Her oyununun kendine özgü kuralları ve mantığı bulunmaktadır. Pratik düşünme yeteneğinizi kullanarak ortaya atılan karta göre stratejik hamleler yapmalı ve rakiplerinizi mağlup ederek seviye atlamalısınız. 12 farklı zorluk derecesinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve kendinizi geliştirerek daha zor bölümleri oynayabilirsiniz.

Oyunda birbirinden zorlu ve eğlenceli onlarca iskambil bölümü yer almaktadır. Ayrıca her kağıt oyununun farklı kural ve stratejileri bulunmaktadır. Zorluk seviyesini belirleyerek oyuna başlayabilir ve mantığını kavrayarak ilerleyebilirsiniz.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren Ultimate Cribbage, kağıt oyunları arasında bulunan benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Raft Survival: Ultimate

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Loud House: Ultimate Treehouse

    Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.
  • Cornhole Ultimate: 3D Bag Toss

    Farklı objeleri fırlatarak hedef tahtasındaki delikten geçirmeye çalışacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Amber's Airline

    Hostesin görevlerini üstleneceğiz.