Umiro

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Umiro dünyasına rengi geri getirin.

Umiro, ödüllü bulmaca oyunu Monument Valley’in etkileyici mimarilerini karşımıza çıkaran kaliteli bir mobil oyun. Bulmaca yönü ağır basan ilerlemeli oyunları sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm yapımda Huey ve Satura adında iki karakterin dünyasına giriş yapıyoruz. Labirentler, kafa karıştırıcı mimarilerle süslü bu dünyada Umiro dünyasına rengi geri getirmek için bulunuyoruz.

Monument Valley serisini beğendiyseniz, Android platformunda yeni indirilmeye açılan bulmaca oyunu Umiro’ya telefonunuza mutlaka indirmelisiniz. El yapımı, üzerinde düşünülerek hazırlandığını başından belli eden 40 seviye ile saatlerce süren oynanış sunan Umiro’da amacımız oyuna adını taşıyan dünyayı eski rengine büründürmek. Bunu başarabilecek iki karakter olan Huey ve Satura’nın birlikte hareket etmesi gerekiyor. İki korkusuz okul arkadaşına kutsal kristalleri bulmalarına, hafızalarını geri kazanmalarına, gizemi aydınlatmalarına yardımcı oluyoruz.

Erkan Calp

Umiro

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
386.3 MB DOSYA BOYUTU

Umiro dünyasına yaşamı geri getirin.

Umiro, Monument Valley tarzı bulmaca oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir mobil oyun. iOS platformunda da indirilebilir olan aksiyon - macera bulmaca oyununda labirentler, yanıltıcı binalarla süslü renkli bir dünyada bulunuyoruz. Burada bulunma amacımız; Umiro dünyasına rengi geri getirmek.

Normalde rengarenk bir dünya olan Umiro’yu eski haline getirebilecek iki karakteri yönetiyoruz. Geçmişi ve gizemli bu dünyaya nasıl geldiklerini hatırlamayan Huey ve Satura’ya yol göstererek Umiro’ya yaşamı geri getirecek kutsal kristalleri bulmalarında yardımcı oluyoruz. Labirentler hikayede kolayca ilerlememizi engelliyor. 40’dan fazla seviye mevcut. Oyunun sonunun görebilmek ise sadece türü sevenlerin başarabileceği bir şey.

Ödüllü bulmaca oyunu Monument Valley’i sevenlerin ilgi göstereceği bir mobil oyun olarak gördüğüm Umiro, kolay kontrol sistemine sahip olmasıyla hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.