Up the Wall

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Renkli bloklardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kare bloklardan yararlanarak sonu olamayan rengarenk bir duvar inşa edebileceğiniz Up the Wall, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve mobil platformda masa oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çeşitli karakterleri yöneterek zorlu parkurlarda yarışmaktır. Rengarenk kare ve dikdörtgen blokların yan yana gelmesiyle oluşan ve çeşitli engellerle donatılan sonsuz bir platformda olabildiğince hızlı hareket etmeli ve zamana karşı yarışarak parkuru başarıyla sonlandırmalısınız. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda mavi, kırmızı, sarı, yeşil, turuncu ve daha onlarca canlı renge sahip bloklardan kurulu zorlu parkurlar yer almaktadır. Ayrıca parkurlarda yönetebileceğiniz ördek, kaplumbağa ve daha birçok sevimli karakter bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan Up the Wall, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Up the Wall

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
146.5 MB DOSYA BOYUTU

Renkli bloklardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Rengarenk bloklardan kurulu zorlu parkurlarda zamana karşı yarışarak puan toplayabileceğiniz Up the Wall, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve renkli bölümleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli karakterleri yöneterek kare ve dikdörtgen bloklardan oluşan uzun yollarda hızla ilerlemek ve yeterli puana ulaşarak farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Parkurları tamamlamak için kısıtlı bir süreniz bulunmaktadır. Bu nedenle olabildiğince hızlı hareket etmeli ve kare blokları tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Eğlenceli bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde mavi, yeşil, kırmızı, sarı, turuncu, mor ve daha onlarca canlı renkten oluşan kare bloklar bulunmaktadır. Ördek, kaplumbağa ve daha birçok sevimli hayvan figürünü kullanarak parkurlarda yarışmalı ve blokları tamamlayarak gideceğiniz yolu tasarlamalısınız.

Mobil platformda masa oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Up the Wall, ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Building the China Wall 2

    Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Wall breaker2

    Yumruklarınızla duvarları ve blokları kırabileceğiniz stres giderici bir oyundur.
  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Light-It Up

    Çöp adamımız ile ilerlemeye çalışacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Clean Up Kids

    Çocuklara sorumluluk duygusu aşılayacağız.
  • Pastel Friends : Dress Up Game

    Avatarları farklı renklere boyayacağız.
  • Bumble Up

    Merdivenin basamaklarında çıkarak çeşitli engellerden kaçabileceğiniz ve puan toplayarak yolunuza devam edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.