Uyudun mu?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Uyudun mu?, gece kuşlarının buluştuğu sohbet ve arkadaşlık uygulaması.

Uyudun mu?, tek kelimeyle takipçilerimize mesaj verdiğimiz sosyal ağ uygulaması Yo!’dan esinlenerek hazırlanmış arkadaşlık uygulaması. Adından da tahmin edeceğiniz üzere bu uygulamada arkadaş bulmak için geceyi beklemeniz gerekiyor. Gece sizin gibi uyku tutmamış kişilerle karşılıklı fotoğraf ve emoji paylaşarak sohbet ediyorsunuz.

Uyudun mu? arkadaşlık uygulamaları arasında kesinlikle en ilginci. Facebook hesabınızla hızlıca üye olarak kullanmaya başlayabildiğiniz uygulamada giriş yaptığınız vakit uykusu kaçmış, uyanık tüm kişiler karşınıza geliyor. Sohbet başlatmak için tek yapmanız gereken Uyudun mu? konuşma balonu göndermek. Mesajınızı Yoo yanıtı alırsanız karşılıklı sohbete başlıyorsunuz. Sohbetten sıkıldığınız vakit Zzz konuşma balonunu gönderip sohbete ara veriyorsunuz.

Geceyi uyanık geçiren kişilerle karşılıklı emoji ve caps göndererek mesajlaşıp yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz uygulamada sizi rahatsız eden kişileri spam olarak işaretleme, engelleme şansına da sahipsiniz. Geç yatan biriyseniz ve yeni arkadaşlıklara merhaba diyebileceğiniz Türkçe uygulama arıyorsanız Uyudun mu?’ya kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

Uyudun mu?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Uyudun mu?, geceleri yatamayan kişileri bir araya getiren arkadaşlık uygulaması.

Uyudun mu?, sadece gece kuşlarının bir araya geldiği sohbet uygulaması. Yeni arkadaşlıklara merhaba diyebileceğiniz tamamen Türkçe bir uygulama arayışında iseniz sadece fotoğraf ve emoji paylaşarak karşınızdaki kişiyle sohbeti sürdürebileceğiniz bu uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız.

iOS platformunda onlarca arkadaşlık uygulaması var ancak hiçbiri Uyudun mu? kadar ilginç değil. Geceleri mışıl mışıl yatmak yerine uykusuz geçirmeyi tercih edenler arasında iseniz bu uygulamada tam da aradığınız kişiyi bulabilirsiniz. Facebook hesabınızı bağlayarak hızlıca uygulamayı kullananlar arasın katılıyorsunuz ve giriş yaptığınız vakit kişiler listeleniyor. Kişilerin durum güncellemelerinden yatmamış olduklarını anlayabiliyorsunuz. Tanışmak istediğiniz kişiye selam vermek için “Uyudun mu?” konuşma balonunu kullanıyorsunuz. Karşı taraftan Yoo yanıtı alırsanız sohbet başlıyor. Zzz yanıtını aldığınızda ise sohbet sonlanıyor. Sohbetlerin metin yerine emoji ve capslerden oluşması uygulamayı benzerlerinden ayıran en büyük farklardan biri.

Gece kuşlarını bir araya getiren farklı tarzda hazırlanmış sohbet uygulamasının dünya genelinde kullanılması da oldukça ilginç. Hem Türk hem de yabancı kullanıcıların uygulamadan son derece memnun oldukları da geliştiricinin paylaştığı notlar arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.