V

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

V, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir Android canlı yayın izleme uygulaması olarak öne çıkıyor.

V, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir canlı yayın izleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde sevdiğimiz ünlülerin canlı yayınlarını mobil cihazlarımız üzerinden izleme şansı yakalıyoruz.

Son zamanlarda popüler hale gelen canlı yayın yapma ve izleme uygulamalarının son oyuncularından olan V, Twitter tarafından çıkartılan Periscope'tan epey farklı bir çalışma mantığına sahip. Bu uygulama ile bizzat kendimiz canlı yayın yapmak yerine ünlülerin yaptıkları canlı yayınları izliyoruz.

Uygulama üzerinde canlı yayın yapan kullanıcılar listeleniyor ve biz de ilgimizi çekeni seçerek yapılan canlı yayını izliyoruz. Elbette izlediğimiz canlı yayınlara istersek beğeni ve yorum bırakabiliyoruz. V'de yapılan canlı yayınlar farklı kategoriler altında toplanıyor. En popülerler veya o antik olanlar gibi kategoriler altında yer alan isimlere göz atıp canlı yayınlarını izlemeye başlayabiliyoruz.

İlginç bir kullanım deneyimi yaşatmayı başaran V zamanla çok daha popüler hale gelecektir. Siz de sevdiğiniz ünlü isimlerin o an ne yaptıklarını izlemek istiyorsanız V'ye mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

V

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

V, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir iOS canlı yayın izleme uygulaması.

V, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir canlı yayın izleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Uygulama marketlerde çok sayıda canlı yayın yapma uygulaması mevcut fakat şu ana kadar hiç canlı yayın izleme uygulamasıyla karşı karşıya gelmemiştik.

V'yi özel kılan detay ise kullanıcılarına diledikleri ünlünün o an ne yaptığını canlı olarak izleme fırsatı vermesi. Elbette bu yayınlara ünlü şahıs yayın yaptığı sürece erişim sağlayabiliyoruz. O an canlı yayın yapan ünlüler uygulama içerisinde listeleniyor ve aralarından istediğimizi seçerek izlemeye başlıyoruz.

Uygulamada bazı kişiselleştirilebilir ayarlar da mevcut. Örneğin izlemek istediğimiz özel biri varsa yayın başlayacağı zamanı bildirim olarak alabiliyoruz. Buna ek olarak en çok kişi tarafından izlenen ünlüleri de listemiz üzerinden takip etme şansımız var.

V üzerinde izleyip, beğendiğimiz videolara yorum ve beğeni bırakabiliyoruz. Bu sayede onlarla keyifli bir şekilde etkileşim yaratma şansımız oluyor. Uygulama henüz çok popüler olmasa da yakın zamanda büyük çıkış yapacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Android için geliştirilmiş harika bir yardımcı uygulamadır.
  • Arif Voice 216

    Arif Voice 216 uygulamasında GORA, AROG ve Arif V 216 filminden en sevilen replikleri dinleyebilirsiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Mental Hospital V

    Mental Hospital V mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Satranç V

    Satranç V, Android cihazlar için geliştirilmiş bir satranç oyunudur.