Vero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME

Vero, Android işletim sistemi üzerinden kullanılabilen bir tür sosyal medya platformudur.

Vero, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir sosyal medya uygulamasıdır

Daha az sosyal medya, daha fazla yaşam sloganıyla geliştirilmeye başlanılan Vero, bütün sosyal medyayı baştan sona değiştirme amacıyla Nisan 2017'de hayatına başlamıştı. Yapılan ilk geliştirmelerin ardından popülerliği gün be gün artan uygulama, Şubat 2018 itibarıyla tam bir patlama yaşamış ve birçok farklı mecrada konuşulur hale geldi. 

Halihazırda kullandığımız sosyal medya platformlarının birçoğunu bir araya getirmeyi başaran Vero, anlamsız paylaşımlar yerine belirli bir amaca yönetilmiş paylaşımlar yapmak ve kişilerin hoşlandıkları şeyleri diğer insanlara ulaştırmaları amacıyla ortaya atılmıştı. İçerisinde müzik, yemek, seyahat, kitap ve buna benzer başlıklar barındıran uygulama, kullanıcılarının da bu aşlıklar altına paylaşımlar yapmlarını ve kaliteli şeylere ulaşmak isteyenlerin kaliteli paylaşımlar görmesini sağlamak amacıyla piyasaya girdi.

Temelde Facebook ve Instagram'ın bir araya getirilmesinden oluştuğu söylenecek uygulama, yeni bir sosyal medya deneyimi arayanlar için kendini yeni yeni göstermeye başlamış bir uygulama olarak adlandırılabilir. 

Ramazan Tugay Kahraman

Vero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
109.2 MB DOSYA BOYUTU

Vero, bütün sosyal medya platformlarını bir araya toplamayı amaçlayan bir tür mobil yazılımdır.

Vero, iPhone ve iPad üzerinden kullanılabilen bir sosyal medya platformudur

Bir süre önce sosyal medyanın değişmesi gerektiğine inanan küçük bir grubun geliştirmeye başladığı Vero, Şubat 2018 itibarıyla kullanılabilir hale geldi. Uygulamanın piyasaya sürüldüğü sırada çokça kullanılan bütün sosyal medya uygulamalarını, modern bir görünümle bir araya getirmesi sebebiyle dikkatlerden kaçmayan Vero, Facebook'un en büyük rakibi olarak gösterilmeye başlamasının yanı sıra sunduğu eğlenceli özelliklerle birlikte binlerce kullanıcının ilgisini de çekmeyi başardı. 

Daha az sosyal medya, daha fazla yaşam sloganıyla harekete geçen uygulama, temelde yaptığınız paylaşımlarla kendinizi göstermeyi değil, daha iyi nasıl yaşanabilir onun ipuçlarını sunmayı planlıyor. İçerisinde müzik, kitap, gezi, fotoğraf paylaşma ve gönderi atma gibi özellikler barındıran uygulama, genç kitlenin Facebook'u terk etmeye başlamasıyla birlikte yeni bir kaçış noktası olarak gösterilmeye dahi başlamış durumda. 

Yeni bir deneyim vaat etmesi sebebiyle gündemden düşmeyen ve çıkış yapmasının üzerinden bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük bir ilgi görmeyi başarna Vero isimli sosyal medya uygulamasınaysa kesinlikle göz atmanız gerektiğini düşünüyoruz. 

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.