Versus Pixels Battle 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın dört bir yanındaki düşmanlarla savaşın ve gücünüzü gösterin.

Versus Pixels Battle 3D, devasa çok oyunculu bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Başarılı silah sistemi, farklı farklı haritalar ve geniş oyuncu kitlesiyle başarısını kanıtlayan oyunda arkadaşlarınızla birlikte takım olup düşmanları öldürebilirsiniz. Artık dünyadaki herhangi biriyle savaşmak için mükemmel bir fırsatınız var.

Çevrimiçi arkadaşlarınız veya diğer oyuncularla büyüleyici dinamik üçüncü şahıs nişancı oynayabileceğiniz bu oyunda takımınızdaki arkadaşlarınızla bir araya gelin, klan yaratın ve dinamik savaşlarda ortaklık kurun. Ayrıca silah satın al, yükselt, karakterinin görünüşünü değiştirin.

Dört kişilik iki takımın kapıştığı bu aksiyon oyununda basit kontroller sayesinde bolca eğlenecek ve düşmanları öldüreceksiniz. Hadi hemen indirin ve namlunuzu düşmana doğrultun!

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixels Battle Royale

    40 kişilik bir haritada kurtulan olarak kalabilir misin?
  • GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D

    GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, helikopterinizi kontrol ederek düşmanlarınızla ile savaşıp onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Sea Battle 3D

    Sea Battle 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayarak keyifli vakit geçirebileceğiniz aksiyon dolu ve heyecanlı bir deniz savaşı oyunudur.
  • Modern Combat Versus

    Modern Combat 6 Versus, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı en iyi mobil FPS oyunu.
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Versus Fight

    Sıra tabanlı mobil dövüş oyunu
  • AXES.io APK

    AXES.io APK, balta ve çeşitli silahları kullanarak hayatta kalmaya çalıştığınız battle royale oyunu. AXES.io APK Android oyunu online ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gunship Battle

    Gunship Battle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.