Viadeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Viadeo, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir iş odaklı sosyal medya platformu.

Viadeo, Android işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.

Profesyonellere hitap eden Viadeo'yu LinkedIn'in farklı bir versiyonu olarak düşünebiliriz. Bu platform üzerinde profesyonel kişiler bir araya gelerek etkileşime geçiyor ve adeta farklı iş sektörlerinin nabzını birlikte tutuyorlar.

Uygulamayı kullanmak tamamen ücretsiz ve hiçbir ek prosedür gerektirmiyor. Sadece kullanıcı adımızı ve şifremizi kullanarak giriş yapmamız yeterli oluyor. Bu aşamadan sonra platform üzerinde yer alan kullanıcılar ile etkileşime geçebilir, farklı sektörlerde neler olup bittiğini takip edebiliriz. Elbette direkt olarak kendi yer aldığınız sektör üzerine de yoğunlaşabilirsiniz.

Viadeo üzerinde toplamda 60 milyondan fazla profesyonel yer alıyor. Biz de bu kişilerin arasına katılabilir ve iş çevremizi genişleterek daha fazla kişiyle bağlantıya geçebiliriz. Bu sayede belki de yeni iş olanakları elde edebiliriz.

Platform üzerinde yer alan konulardan ilginizi çekenler olursa bunları arkadaşlarınızla farklı kanallar üzerinden paylaşabilirsiniz.

Sorunsuz ve akıcı bir deneyim sunan Viadeo, yer aldığı sektörün ve diğer iş kollarının gündemini takip etmek isteyen herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Viadeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

Viadeo, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, profesyoneller hitap eden bir sosyal medya uygulaması.

Viadeo, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sosyal medya uygulaması ve temel olarak profesyonelleri bir araya getirmek amacıyla tasarlandı. LinkedIn gibi düşünebileceğimiz bu yapım sayesinde iş odaklı bağlantılarımızla sürekli olarak bağlantıda kalabiliyor ve neler olup bittiğini yakından takip edebiliyoruz.

Viadeo'da dünya çapında milyonlarca profesyonel bir araya geliyor ve her biri kendi sektöründe meydana gelen gelişmeleri takip ediyor. Uygulamayı kullanarak biz de bu platformda yer alabiliyor ve iş bağlantılarımızı mobil cihazlarımız üzerinden takip edebiliyoruz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle kullanıcı adımızı ve şifremizi girmemiz gerekiyor. Bu aşamadan sonra uygulamaya girebiliyor ve kullanmaya başlayabiliyoruz.

Bu platform üzerinde neler yapabiliyoruz?

  • Viadeo üzerinde yer alan profesyoneller ile iletişime geçebiliyoruz
  • Yeteneklerimizi tanıtarak benzer alanlarda görev yapan kişilerle fikir alışverişi yapabiliyoruz
  • Arkadaşlarımızı takip edebilir, nelerle uğraştıklarını görebiliriz
  • İş olanaklarına göz gezdirip bize uygun olanlara başvurabiliriz
  • Şirket sayfalarına göz atabilir, sektörde olup bitenleri takip edebiliriz
  • Herhangi bir şirket veya çalışan hakkında aramalar gerçekleştirebiliriz
  • Profilimize kimin baktığını görebiliriz

İş çevremizi genişletmek, yeni kişilerle tanışmak, sektörde olup bitenleri takip etmek ve bize benzer özelliklere sahip kişilerle tanışmak için kullanabileceğimiz bir platform olan Viadeo, tüm profesyonellerin sahip olması gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.