Viatori

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME

Viatori, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, farklı özelliklere sahip bir sosyal medya uygulamasıdır.

Viatori, farklı özellikleriyle ön plana çıkan bir sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizden ulaşabileceğiniz bu platformda, yepyeni bir sosyal medya deneyimi yaşayacaksınız. 

Viatori'nin farklı yanından hemen bahsetmek istiyorum. Zira gittiğiniz bir mekanda (eğer anlaşmalıysa) check in , masadan sipariş verme, garson çağırma gibi işlemleri halledebiliyorsunuz. Üstelik bunun için uygulamanın bir sekmesini kullanmanız yeterli oluyor. Diğer yandan masaya servis sistemiyle çalışan yeme-içme mekanlarına hizmet kalitesini arttıracak yenilikçi ve mobil çözüm sunmasıyla da ön plana çıkıyor. Temel özelliklerine gelince, yaptığınız her paylaşımdan sanal para kazanabilir, arkadaşlarınızın yaptığı her şeyden haberdar olabilir, aklınızdakileri ve fotoğraflarınızı paylaşabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla anlık mesajlaşabilirsiniz.

Viatori, gerçek anlamda iyi bir sosyal medya platformu olmuş diyebilirim. Ayrıca ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Viatori

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Viatori, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, yeni bir sosyal medya platformudur.

Viatori, günümüz sosyal medya platformlarına farklı bir bakış açısı getirmesiyle ön plana çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu sosyal medya uygulamasında, yaptığınız her paylaşımdan sanal para kazanabilir, arkadaşlarınızın yaptığı her şeyden haberdar olabilir, aklınızdakileri ve fotoğraflarınızı paylaşabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla anlık mesajlaşabilirsiniz. Kendisini özel kılan özelliğe ise biraz sonra değineceğim.

Günümüzde sosyal medya platformu kurmak o kadar zorlaştı ki, büyük mecraların özelliklerine yetişebilmeleri neredeyse imkansız bir hal aldı. Böyle bir ortamda dikkat çekmek için gerçekten özel bir uygulamanız olmalı. Viatori bu bağlamda enteresan bir özelliği ön plana çıkararak, muadillerinden ayrılıyor diyebilirim. Az önce yukarıda saydığım özelliklerin hepsini içerisinde barındırıyor ama asıl konu, bir sosyal medya platformunda ziyaret ettiğiniz bir mekana dair her işlemi yapabilmeniz. Görsellere baktıysanız görebilirsiniz, üye mekanların menülerine bakabilir, garson çağırabilir, hesap ödeyebilir ya da ekstra taleplerinizi uygulama üzerinden verebilirsiniz. Bu sistem yayılır mı emin değilim, fakat bana çok kullanışlı geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Eğer ilginç bir sosyal medya platformuna dahil olmak isterseniz Viatori'yi ücretsiz indirebilirsiniz. Açıkçası fikir çok güzel, ama ülkemizde ne kadar yayılır hep birlikte göreceğiz. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.