Vikings Gone Wild

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.

Everydayiplay Sp imzası ile geliştirilen ve iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olan Vikings Gone Wild, mobil bir strateji oyunudur.

Rengarenk içeriklere sahip olan yapımda Vikinglerin savaşlarına dahil olacağız. Bize verilen alanda kendi üssümüzü kurarak oyuna başlayacağımız yapımda seviye sistemi yer alacak. Oldukça zorlu savaşların yer aldığı yapımda oyuncular üslerini kuracak, geliştirecek ve dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı önlemler alacaklar.

Oldukça hızlı ve tempolu savaşların yer aldığı mobil strateji oyununda seviye sistemi de yer alacak. Oyuncular bu seviye sistemi ile kendi seviyelerine uygun rakipler ile karşı karşıya gelecek ve adil bir atmosfer de mücadele edecekler.

Güçlü askeri içeriklerin yer aldığı yapımda fantastik özelliklere sahip silah seçenekleri de karşımıza çıkacak. Dünyanın dört bir yanında oynanan yapım, tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanıyor. Oyun 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Vikings Gone Wild

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
123.4 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.

Mobil strateji oyunlarına yeni bir soluk getiren Vikings Gone Wild ile Vikinglerin dünyasına adım atacağız. Oldukça renkli içeriklerin yer aldığı yapımda 1 milyondan fazla gerçek oyuncu yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanında tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Vikings Gone Wild, 1 milyondan fazla oyuncuy bünyesinde barındırıyor. Google Play’De 4.2 gibi bir inceleme skor puanı alan yapımda oyuncular üslerini kuracak ve dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı önlemler alacaklar.

Yenilmez bir ordu yaratmaya çalışacağımız yapımda üssümüzün seviyesini artırarak daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Renkli içeriklerin ve kaliteli grafiklerin yer aldığı mobil yapımda 1 milyondan fazla oyuncu liderlik tablosunda ilk sıra için mücadele ediyor.

Gerçek zamanlı olarak milyonlarca oyuncuyu karşı karşıya getiren yapımda farklı askeri sınıflar da yer alacak. Oyuncular farklı askerler geliştirerek benzersiz taktikler oluşturabilecekler.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Happy Vikings FREE

    Onlarca köyü yağmalayarak türlü ganimetlere sahip olacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Wild Bloom

    Birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacağız.
  • Wild Clash

    Taktik savaşlarına katılacağız.
  • Wild Hunt

    Avcılık dünyasına giriş yapacağız.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Wild West: New Frontier

    Gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynayacağız.