Vingle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Vingle uygulaması ile kolayca Android akıllı telefon ve tabletlerinizden ilgi alanlarınıza dayalı bilgileri edinebilirsiniz.

Vingle uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir ilgi alanlarına dayalı sosyal ağ olarak yayınlanmış ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir durumda. Uygulama sayesinde bilgi edinmek istediğiniz herhangi bir konuda kullanıcıların ürettikleri içerikleri, deneyimleri ve ipuçlarını bulabilir, böylece hem bilgi kazanabilir hem de kendi bildiklerinizi de insanlarla paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın görsel ağırlıklı arayüzü, bu işlemleri gerçekleştirmenizi çok kolay hale getiriyor ve beğendiğiniz içerikleri kendi koleksiyonlarınızda paylaşabiliyorsunuz. Tabii ki beğenme butonu ve yorum atma gibi özellikler de uygulamada mevcut.

Kullanıcıların kendi ürettikleri içerikleri veya internette bulduklarını o konuya ait komüniteler içerisinde paylaşmaları sayesinde şimdiye de binlerce farklı grup açılmış durumda. Bu sayede dalgıçlıktan tutun da dağcılığa, kozmetiğe, modaya, oyunlara ve neredeyse tüm konulara dair çok geniş bir bilgi kaynağı olabildiğini söyleyebilirim.

Üyesi olduğunuz komünitelere dair yeni eklenen paylaşımları hemen zaman tünelinde görebileceğiniz gibi, ilgi alanları ve koleksiyonları da istediğiniz gibi tarayabiliyorsunuz. Oldukça değerli bilgilere ulaşabileceğiniz Vingle uygulamasını denemekten çekinmemenizi öneriyorum. Ancak şimdilik Türkçe içerik konusunda çok verimli olmayan uygulama İngilizce içerikler konusunda ise sınırsız bir kaynak sunuyor.

Yiğit Ekim Demir

Vingle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış olan Vingle uygulaması sayesinde ilgi duyduğunuz konulara dair bilmek istediklerinizi diğer kullanıcılardan öğrenebilirsiniz.

Vingle uygulaması, temel olarak ilgi alanı bazlı bir sosyal ağ uygulaması olarak tanımlanabilir ve iPhone ile iPad cihazlarda kullanılabilir durumda. Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve çok kolay kullanılabilir ancak bol işlevli bir arayüze sahip diyebilirim. Eğer merak ettiğiniz bir konuda kaynaklar arıyor ve insanların o konularda paylaştıklarına göz atmak istiyorsanız kesinlikle göz atmanız gerekenler arasında diyebilirim.

Vingle içerisinde bulunan onlarca farklı kategori ve insanların yarattığı komüniteler, ilgi alanlarına dayalı olarak hazırlanmışlar ve neredeyse aklınızın alabileceği her konuda mevcutlar. Yani örneklemek gerekirse, dalgıçlık, dağcılık, moda, kozmetik, oyunlar ve diğer tüm konularda kullanıcılar bir araya gelebiliyor ve o konuya dair fikirlerini hiç zorlanmadan diğerleriyle paylaşabiliyor, ellerindeki kaynak ve rehberleri aktarabiliyorlar. Konulara dayalı deneyim paylaşımı için sıklıkla kullanılan Vingle bu alanda en iyilerden birisi haline gelmeye aday.

İçerisinde 3000'den fazla komünite bulunması sayesinde ilgi duyduğunuz konulara dair insanları bulacağınızın garantisini verebiliriz. Bu komünitelerin gün geçtikçe artması ve detaylanması ise işleri daha da güzel hale getiriyor.

Tabii ki kullanım sırasında kendi koleksiyonlarınızı da hazırlayabilir ve böylece bilgi sahibi olduğunuz konularda başkalarını da bilgilendirebilirsiniz. Görsel yoğun olarak sunulan uygulamanın çok şık durduğunu da eklemek gerek. Tabii ki çalışmak için aktif bir internet bağlantısı gerektirmesi nedeniyle cihazınızın bağlantısında bir sorun olmadığına da dikkat edin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.