Virtual City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME

Virtual City, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kendi şehrinizi inşa ederek yöneteceğiniz eğlenceli bir şehir kurma simülasyon oyunudur.

Virtual City, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak yükleyerek oynayabileceğiniz şehir kurma simülasyon oyunlarından bir tanesidir. Kendinize özel bir  şehir kurarak yönetimini sağlayacağınız oyunda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oyuna ilk olarak şehir inşa ederek başlıyorsunuz. Şehir oluşturduktan sonra ise yönetimine başlıyorsunuz. Şehrinizdeki sanayinin işlemesi, insanları işlerini yapması, ekonominin canlı kalması, ulaşım sisteminin bulunması gerekmektedir. Tüm bunları yaparken dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi ise, zaman, gelir, çevresel etkiler, kalabalık oranı ve insanların mutluğunu dengede tutabilmek. Daha fazla gelir elde etmek için bu dengelerden birini bozmak sizin zararınıza olabilir.

Özellikler:

 

  • 50 farklı bölüm
  • 5 farklı şehir
  • 50'den fazla bina türü
  • 25 üretim zinciri
  • 16 özel başarı
  • Kilitli binalar ve geliştirmeler

Uygulamayı ücretsiz olarak indirerek eğitim bölümünü herhangi bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Fakat daha sonra oyunun tam sürümünü satın alarak devam etmeniz gerekmektedir. Eğlenceli bir simülasyon oyunu olan Virtual City'i Android cihazlarınız üzerinde mutlaka denemelisiniz.

 

Barış YANIK

Virtual City

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Virtual City, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kendi şehrinizi kuracağınız ve oldukça eğleneceğiniz bir şehir kurma simülasyonudur.

Virtual City, iPhone ve iPad'lerinize indirerek oynayabileceğiniz klasik bir şehir kurma simülasyon oyunudur. İlk olarak ufak bir şehir kurarak başlayacağınız oyunda şehrinizi gittikçe büyüterek yönetimini sağlamalısınız.

Koca bir şehrin yönetimini sağlamanız gereken oyunda, şehire ulaşım sistemi yapmanız gerekiyor. Bunun dışında sanayi ve ekonomi sistemlerini de oluşturarak insanların işini yapmasını ve mutlu olmasını sağlamalısınız.

Tamamen size özel oluşturacağınız bu şehirde kendi kararlarınızı vererek şehiri geliştirebilirsiniz. Fakat karar verirken dikkat etmeniz gereken genel dengeleri bozmamak. Örneğin daha fazla gelir elde etmek için insanların iş olanaklarını yada ekonomiyi etkilememelisiniz.

Yüksek kaliteli grafikleri ile oynaması çok daha eğlenceli hale gelen Virtual City'nin şarkıları da oldukça etkileyici diyebilirim. Oyun içerisinde size verilen görevleri yerine getirebilir binalarınızı geliştirebilirsiniz.

Özellikler:

  • 50 farklı bölüm
  • 5 farklı şehir
  • 50'den fazla bina türü
  • 25 üretim zinciri
  • 16 özel başarı
  • Kilitli binalar ve geliştirmeler

Android versiyonunu ücretsiz olarak indirerek eğitim kısmını oynayabildiğiniz oyunun iOS versiyonunu oynayabilmek için satın almanız gerekiyor. Şehir kurma ve simülasyon oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Virtual City'i iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

 

Barış YANIK

Virtual City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Virtual City, Windows Phone 8.1 cihazınızda oynayabileceğiniz bir şehir simülasyon oyunu.

Virtual City, Windows Phone telefonumuzda oynayabildiğimiz bir şehir kurma ve yönetme oyunu. Bir yandan hayalimizdeki şehri oluştururken diğer yandan şehirde yaşayacak insanların mutluluğunu sağlamak için uğraş verdiğimiz oyunda California’dan New York’a 5 farklı yerde bulunuyor, 10’dan fazla görevi tamamlamaya çalışıyoruz.

Şehir simülasyon oyunlarından keyif alıyorsanız hem görsel açıdan hem de oynanış açısından kailteli olan bu yapımı kesinlikle Windows Phone cihazınıza indirmelisiniz. Ücretsiz olarak sunulan oyunda gerek şehrimizi kurma aşamasında gerekse de geliştirirken nüfus, gelir, saadet durumunu sürekli takip etmemiz, bunlardaki iniş çıkışlara dikkat etmemiz gerekiyor.

Detaylı hazırlanmış kaliteli grafikleri ve karmaşık yapısı ile dikkat çeken oyunda ekonomiye can katmak, ulaşımı kolaylaştırmak, istihdam sağlamak, sanayiyi canlı tutma adına çok sayıda bina inşa edebiliyor ve mallarımızı taşımak, ticaret yapmak için ihtiyaç duyacağımız araçlar üretebiliyoruz. Geliştikçe, büyüdükçe daha görkemli daha ilgi çekici binaların kilidi açılıyor.

Popüler bir simülasyon oyunu olmasına rağmen Türkçe dil seçeneği ile gelmeyen Virtual City, zamanı bol olan herkese önerebileceğim bir Windows Phone oyunu. 128MB büyüklüğündeki oyunu indirmeden önce aşağıdaki videodan oynanışına bakabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual City Playground

    Virtual City Playground, hayalinizdeki şehri kurmanıza izin veren ücretsiz bir Android oyunu.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • Virtual Beggar

    Virtual Beggar mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dilencilik oyunudur
  • XOE - A Virtual Digital Pet.

    Sanal bebek yerine robot yetiştirmek isteyen bilim kurgu severler için XOE - A Virtual Digital Pet. daha ilginç bir oyun tarzıyla dikkat çekiyor.
  • Virtual Mom: Happy Family 3D

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Virual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, annelik görevlerini yerine getireceğiniz ilginç bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.