Virtual Families: Cook Off

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Farklı zorluklara sahip yemekler yapacağız.

Gogii Games Corp tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak hem Android platformunda hem de iOS platformunda yayınlanan Virtual Families: Cook Off, aksiyon oyunları arasında yer alıyor.

Aksiyondan ziyade simülasyon oyunu olarak oynanabilen Virtual Families: Cook Off’da birbirinden güzel yemekler yaparak ailemizin karnını doyurmaya çalışacağız.

Titizlikle hazırlanmış olan grafikler eşliğinde eğlenceli anlar yaşayacağımız oyun içerisinde birbirinden farklı zorlu seviyeler karşımıza çıkacak. Birbirinden farklı tarifleri yapmaya çalışacağımız oyun da farklı görev seçenekleri de yer alacak.

Oyuncular belirtilen görevleri başardıklarında çeşitli bonuslar ve ödüller kazanabilecek, oyun içerisinde kazandıkları içerikleri değerlendirebilecekler.

Mobil platformda oyuncular tarafından oldukça beğenilen ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Virtual Families: Cook Off yeni oyunculara ulaşmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Virtual Families: Cook Off

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
276.8 MB DOSYA BOYUTU

Farklı zorluklara sahip yemekler yapacağız.

Dünyanın farklı noktalarından 1 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapan Virtual Families: Cook Off aksiyon oyunları arasında yer alsana da oyuncularına aksiyondan ziyade eğlenceli anlar sunuyor.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan ve her kesimden oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen başarılı yapım da farklı zorluklara sahip olan tarifleri yapacak, ailemizin karnını doyurmaya çalışacağız.

Zorlu seviyelere sahip olan oyun da ilerlemeye dayalı bir yapı yer alıyor. Oyuncular görevleri başararak çeşitli ödüller ve bonuslar da elde edebilecekler.

Rengarenk bir oynanış atmosferine ev sahipliği yapan oyun Gogii Games Corp tarafından geliştirildi ve günümüzde ücretsiz olarak güncellemeler almaya devam ediyor.

Aldığı güncellemeler ile sürekli olarak içeriğini genişleten başarılı oyun Play Store üzerinde oyuncular tarafından 4.7 olarak değerlendirildi.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Virtual Town

    Gerçek hayattaki her ayrıntıyı dilediğiniz gibi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Cthulhu Virtual Pet 2

    İlginç yaratıkları besleyerek çeşitli ödüller kazanacağınız eşsiz bir oyundur.