VoxWeb

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızdaki fotoğraflarınıza sesli ya da yazılı notlar ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

VoxWeb uygulaması temel olarak, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Ancak, bu uygulamayı diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise fotoğraflara sesli notlar ekleyebiliyor olmanız.

Çektiğiniz fotoğrafları arkadaşlarınızla paylaşırken, o fotoğrafın hikayesini rahatlıkla karşı tarafa iletebilmeniz için geliştirilen VoxWeb uygulaması, çekmiş olduğunuz fotoğraflara etiketler, sesler ve yazılar eklemenize imkan sağlıyor. Uygulamaya üye olduktan sonra fotoğraf çekiyorsunuz ve ekranın üst kısmında yer alan butonlar ile ister fotoğrafa etiket ekleyebiliyor, isterseniz de mikrofon butonuna basarak fotoğrafa ses kaydı ekleyebiliyorsunuz.

Uygulamanın tek özelliği bunlarla sınırlı değil elbette. Çektiğiniz fotoğraflar profilinizde görüntülenebiliyor ve ayrıca uygulama üzerinden arkadaşlarınızla da mesajlaşabiliyorsunuz. WhatsApp ve Instagram’ın tek uygulamada birleşmesi gibi düşünebileceğiniz VoxWeb uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

VoxWeb

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

VoxWeb uygulaması ile fotoğraflara sesli notlar ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilir, fotoğrafın hikayesini onlara anlatabilirsiniz.

VoxWeb uygulaması ile iOS işletim sistemli cihazlarınızdaki fotoğraflara sesli notlar ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilir, fotoğrafın hikayesini onlara anlatabilirsiniz.

Her fotoğrafın bir hikayesinin olduğunu düşünen uygulama geliştiricileri, çektiğiniz fotoğraflarda anlatmak istediklerinizi daha rahat bir şekilde ifade edebilmeniz için VoxWeb adlı uygulamayı geliştirmişler. Çektiğiniz fotoğraflara ya da fotoğraf galerisinde bulunan fotoğraflara sesli notlar ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz uygulama, bu anlamda oldukça ilginç görünüyor diyebilirim. Sesli notlar dışında, fotoğrafa yazılar ve etiketler de ekleyebileceğiniz uygulamayı arkadaşlarınızla haberleşmek için de kullanabilirsiniz.

Çektiğiniz fotoğrafları uygulamadaki profilinizde görebilmeniz de mümkün hale getirilmiş. Mesajlaşma ve fotoğraf paylaşım platformu olarak hizmet veren VoxWeb uygulamasını, günümüzün popüler platformları olan WhatsApp ve Instagram’ın birleşimi olarak düşünebiliriz. Eğer siz de fotoğraflarınızın hikayesini arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz, VoxWeb uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.