WAKFU, the Brotherhood

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Mobil platformda fantastik bir Arcade oyunu oynama istiyorsanız WAKFU, the Brotherhood'u deneyebilirsiniz.

Arcade oyunları arasında yer alan ve oyunculara aksiyon dolu anlar yaşatan WAKFU, the Brotherhood hızlı ve tempolu yapısı ile oyunculara eşsiz bir savaş deneyimi sunuyor.

Birbirinden farklı karakter modellemelerine sahip olan oyunda, grafiklerin kalitesi de takdire şayandır. Oyun içerisinde yer alan karakterler alışılmışın dışında üstün yeteneklere sahiptir. Bu yetenekler arasında ultra hızlı hareket etme, bomba etkisiz yaratma, tek hamle de yok etme bulunmaktadır. Ses efektleri ile desteklenen yapımda fantastik öğeler ile grafikler oldukça başarılı bir iş birliği içerisindedir. Oyuncular karakterlerini yükselterek yeni yetenekler kazandırabilirler.

Oyun içerisinde bir kere karakter seçtiğinizi belirtmek istiyorum. Oyun içerisinde oldukça tatmin edici bir içerik bizleri bekliyor. Çeşitli mekanların ve arenaların yer aldığı yapımda, robotik tarzda da çok sayıda düşman karşımıza çıkmaktadır. 

Milyonlarca hayrana sahip olan Wakfu serisi, yeni oyunu ile oyunculara bekleneni verecek gibi görünüyor. Android platformunda 4.6 gibi bir inceleme puanı alan yapım,  kitlesini de artırmaya devam ediyor. Ücretsiz Arcade oyunları arasında alt sıralarda yer alan yapım, bakalım üst sıralara tırmanabilecek mi bekleyip göreceğiz. 

Doğukan Çağlakpınar

WAKFU, the Brotherhood

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Kaliteli grafiklere saihp olan WAKFU, the Brotherhood ücretsiz olarak yayınlanan başarılı bir Arcade oyunudur.

Oyunculara tempolu bir oynanış sunan WAKFU, the Brotherhood, basit grafikleri ile mobil oyunculara etkileyici bir savaş atmosferi sunuyor.

Arcade oyunları arasına geçtiğimiz haftalarda katılan yapım, şu sıralar yavaş yavaş kitlesini arttırmaya devam ediyor. Alt yapı ses efektleri ile oyunculara eğlenceli bir oynanış dünyası sunan mobil oyunda zengin bir içeriğin yanı sıra sürükleyici bir savaş dünyası sunuyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı çok sayıda düşman yer almaktadır. Bu düşmanlar günümüzdeki oyunlarda karşımıza çıkanlardan çok farklıdır. 

Etkileyici efektlerin yer aldığı oyunda, karakterimiz ile inanılmaz hızlı hareketler yapabilir, düşmanları şaşırtabilir ve karakterimiz ile akrobatik hareketler yapabiliriz. Orijinal bir hikayenin yer aldığı mobil oyunda farklı savaş alanlarında hayatta kalmaya çalışacak ve düşmanları etkisiz hale getireceğiz. Başarılı animasyon serisi olarak akıllara kazınan Vakfu, uzun bir aranın üzerinden mobil platformdaki yerini aldı. İlerleyen dönemlerde yeni güncellemeler alacak olan oyun, daha zengin bir içeriğe kavuşacak. WAKFU, the Brotherhood ücretsiz olarak mobil platformlarda yayınlandı. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survive The Bridge

    Dünyanın meşhur köprülerinden geçmeye çalışın.
  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Catapult 2

    Düşmanları mancınık atışları ile yok edeceğiz.
  • Pawn Stars: The Game

    Antika eşyalar satın alacağız.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.