Warriors.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Askerini seç, silahını kuşan ve battle royale'in aksiyonunu yaşa.

Warriors.io sevimli minik askerlerin zafer için kıran kırana savaşa girdikleri çok oyunculu bir battle royale aksiyon oyunudur. Çeşitli silahlarla savaş, rakipleri öldürüp hayatta kal ve maçı kazan!

Haydutlar her yanı tutmuş: Warriors.io hayatta kalan son kişinin kazandığı bir aksiyon çarpışması. Çok oyunculu modda diğer oyunculara karşı savaş ve savaş meydanının hakimi kimmiş göster. Tüm zamanların en korkunç, en gaddar askerleri bir araya geldi, kozlarını paylaşıyorlar.

Tek bacaklı bir korsan, vahşi Batı'dan bir kovboy, bilge kral, kıvrak bir ninja ve hatta şeytanın kendisi birbirlerini öldürüp hayatta kalmak istiyorlar. Kendi askerini seç ve ölmemek için öldür. io ve battle royale oyunlara doyamıyor musun? Warriors.io tam sana göre, oyna ve hayatta kal!

Ömer Dursun

Warriors.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Askerini seç, silahını kuşan ve battle royale'in aksiyonunu yaşa.

Warriors.io sevimli minik askerlerin zafer için kıran kırana savaşa girdikleri çok oyunculu bir battle royale aksiyon oyunudur. Çeşitli silahlarla savaş, rakipleri öldürüp hayatta kal ve maçı kazan! Warriors.io hayatta kalan son kişinin kazandığı bir aksiyon çarpışması.

Adadaki hayatta kalma uçağından atla, en iyi yağmayı bul, düşmanları öldür. Oyuncular silahsız adanın etrafına yayılır ve rakipleri yok etmek için çeşitli silahlar ve eşyalar bulmalı ve bunları kullanmalı. Her rakibe bürünerek savaş alanına hükmedin ve 1 numaralı kurtulan olun.

Gerçek zamanlı PVP'de askerleri yok edin, patlama modunda rakiplerinizle yüzleşin veya korkunç kısa zamanlı oyun moduna göz atın Tek bacaklı bir korsan, vahşi Batı'dan bir kovboy, kıvrak bir ninja ve hatta şeytanın kendisi birbirlerini öldürüp hayatta kalmak istiyorlar.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • MAD Battle Royale

    Adada son hayatta kalın ve düşmanlara gücünüzü gösterin.
  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • Pixels Battle Royale

    40 kişilik bir haritada kurtulan olarak kalabilir misin?
  • StrikeFortressBox: Battle Royale

    Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile çatışacağız.
  • PvPets: Tank Battle Royale

    Aksiyon dolu tank savaşlarına katılarak düşmanlarınızı yenmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.